4 πράγματα που -αν τολμήσεις να κάνεις- δεν θα μετανιώσεις! - AllYou.gr

Search

4 πράγματα που -αν τολμήσεις να κάνεις- δεν θα μετανιώσεις!

Σε καλό θα σου βγουν.

> ΕΓΩ ::
30 Νοεμβρίου 2014

1. Βγες έξω μόνη. Δεν σου προτείνουμε, απαραίτητα, να τα πιεις ολομόναχη σε ένα μπαρ (εκτός βέβαια αν επιδιώκεις να κάνεις νέες γνωριμίες). Αλλά αν για παράδειγμα θέλεις πολύ να δεις μια ταινία ή μια θεατρική παράσταση και δεν βρίσκεις παρέα για να σε συνοδεύσει, μη διστάσεις να πας μόνη σου: Θα διαπιστώσεις ότι είσαι πιο ανεξάρτητη από όσο νόμιζες και, επιπλέον, θα παρακολουθήσεις το έργο χωρίς αντιπερισπασμούς.

2. Ζήτησε βοήθεια. Πόσες φορές έχεις βρεθεί στα πρόθυρα της απελπισίας και μια φιλική συμβουλή σε έχει σώσει ώς διά μαγείας; Οι αληθινοί φίλοι δεν είναι μόνο για τις καλές στιγμές. Αν απευθυνθείς σε αυτούς σε ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζεις, όχι μόνο δεν θα τους επιβαρύνεις αλλά και θα τους τιμήσεις δείχνοντάς τους ότι η γνώμη τους μετράει για εσένα. Μη διστάσεις επίσης να ζητήσεις τη βοήθεια ειδικού, σε περίπτωση που αντιμετωπίζεις ένα ψυχολογικό πρόβλημα που δεν σου επιτρέπει να λειτουργήσεις στην καθημερινότητά σου. 

3. Παρουσίασε τις ιδέες σου στη δουλειά. Στη χειρότερη περίπτωση, θα απορριφθούν. Στην καλύτερη περίπτωση, θα αναγνωριστεί ευκολότερα η αξία σου. Σε κάθε περίπτωση, θα εκτιμηθεί η προσπάθεια και, ίσως, η τόλμη και η φαντασία σου!

4. Κάνε ένα (ακόμη) ταξίδι. Μπορεί το κόστος, η απόσταση ή οι οργανωτικές δυσκολίες του να σε αποθαρρύνουν, αλλά αν οι ταξιδιωτικές αναμνήσεις σου είναι από αυτές που θυμάσαι με περισσότερη νοσταλγία, αξίζει με τα χίλια να το αποφασίσεις. Ακολούθησε το allyou στο Instagram!