Με αυτή την τεχνική θα καταφέρεις να πετύχεις όσα ονειρεύεσαι! - AllYou.gr

Search

Με αυτή την τεχνική θα καταφέρεις να πετύχεις όσα ονειρεύεσαι!

New year's resolution.  

> ΕΓΩ ::
20 Δεκεμβρίου 2014

Γνωρίζεις πόσο καταστροφικό για την ψυχολογία σου, τις σχέσεις σου και την αυτοπεποίθησή σου είναι το γεγονός πως σιωπάς, αφήνοντας να περάσουν "απαρατήρητα" τα θέλω σου;Έχω περάσει και εγώ αυτό το στάδιο. Ήταν απογοητευτικό και καθόλου ενθαρρυντικό, ώστε να ζήσω μια υπέροχη ζωή, όπως ακριβώς την ονειρευόμουν.

Η συμβουλή μου; Σταμάτα να είσαι τόσο αυστηρή με τον εαυτό σου και μη συμβιβάζεσαι με αυτά που έρχονται στο δρόμο σου. Γίνε... κυνηγός στα επαγγελματικά, στις σχέσεις, στην καθημερινότητα σου γενικότερα και αναζήτησε αυτό το κάτι παραπάνω. Αυτό που θα σε κάνει ευτυχισμένη. Εκμεταλλεύσου την ενέργεια που κρύβεις μέσα σου και ακολούθησε την τεχνική μου, για να αλλάξεις τα μέχρι τώρα δεδομένα.

1. Βρες τι είναι αυτό που θέλεις: Αρχικά, θα πρέπει να γνωρίζεις ποιο ή τι είναι αυτό που πραγματικά επιθυμείς. Και το τονίζω, ότι μιλάμε για αυτό που εσύ ζητάς και όχι για όσα ο περίγυρος σου θέλει να καταφέρεις. Αν αυτό που περιμένεις να σου χαρίσει η ζωή είναι κάτι που θα ικανοποιήσει περισσότερο τους φίλους και τους συγγενείς σου, παρά εσένα την ίδια, τότε το λάθος είναι δικό σου. Βάζεις τους άλλους ως προτεραιότητα και ξεχνάς τη Μαρία, τη Στέλλα, την Κατερίνα, εσένα την ίδια. 

2. Άλλαξε νοοτροπία: Μιλάς ανοιχτά για όσα θέλεις ή μήπως το υποσυνείδητο σε κρατά σιωπηρή; Αν κάθε φορά που είσαι ετοιμοπόλεμη για το μεγάλο βήμα, η φωνή του μυαλού σου πατάει φρένο και δημιουργεί ενοχές για το πώς θα αισθανθούν οι γύρω σου (θα θυμώσουν, θα εκνευριστούν κ.λπ.), τότε το λάθος είναι και πάλι δικό σου. Άλλαξε τη νοοτροπία του καλού και ήσυχου θηλυκού, που απαντάει σε όλα «ναι». Απαλλάξου από τα ανασφαλή συναισθήματα και ανάδειξε τον δυναμισμό σου. 

3. Πάρε παράδειγμα: Παρατήρησε τη ζωή της καλύτερης σου φίλης ή της μητέρας σου. Τη θαυμάζεις; Τότε άλλαξε τον εαυτό σου, κάνοντας την παράδειγμα προς μίμηση. Άλλαξε τον κόσμο ολόκληρο αν μπορείς, αρκεί να γίνεις δυναμική και, μέσα από αυτό, ανέδειξε την αληθινή σου προσωπικότητα.Ακολούθησε το allyou στο Instagram!