Skip to main content

SINGLES

6 καθημερινές συνήθειες που θα σε κάνουν να νιώθεις ακαταμάχητα σέξι

Μπορείς να το κάνεις.



Όλοι περνάμε αυτή τη φάση... Υπάρχουν μέρες που ευχόμαστε καλύτερα να μην υπήρχαν, γιατί όχι μόνο είμαστε στα «κάτω» μας, αλλά θέλουμε να εξαφανιστούμε από προσώπου γης. Μπορεί να φταίει η κούραση, η εξωτερική μας εμφάνιση, το άγχος, η δουλειά.. Όλα εξαντλούν το μυαλό μας και την ψυχολογική μας διάθεση.

Το χειρότερο όλων; Τα εσωτερικά μας συναισθήματα εκπέμπονται στον περίγυρο μέσα από τον καθρέφτη του προσώπου μας. Παρατήρησε τον εαυτό σου, όταν βρίσκεται σε αυτή την κατάσταση. Είσαι κάθε άλλο παρά όμορφη και σέξι. 

Τι θα έλεγες, αν... τραβούσες ένα μεγάλο «Χ» στη μιζέρια;

Αναπτέρωσε το ηθικό σου, απέκτησε ξανά αυτοπεποίθηση και εμπιστοσύνη στον ίδιο σου τον εαυτό, κάνοντας μικρά, καθημερινά βήματα που θα σε βοηθήσουν να το πετύχεις. Προετοιμάσου για μια νέα αρχή!

1. Καθάρισε τη σκέψη σου από οτιδήποτε  αρνητικό σε απασχολεί και πείσε τον σε κάθε σου βήμα, πως πατάς γερά πάνω στη γη και θα καταφέρεις όλους σου τους στόχους.

2. Γίνε μια ενδιαφέρουσα ύπαρξη. Φόρεσε ελκυστικά κοσμήματα και ρούχα, που αντανακλούν την προσωπικότητα σου. Αυτό θα βοηθήσει, ώστε να αφήσεις το στίγμα σου.

3.  Επανέλαβε τα κομπλιμέντα που δέχεσαι. Πέρα από το αυτονόητο «ευχαριστώ», είναι καιρός να αρχίσεις να μιλάς με τα ίδια ευγενικά και όμορφα λόγια στον εαυτό σου, να φλερτάρεις μαζί του, όπως θα έκανε ένας άντρας που το έχεις κλέψει την καρδιά.

4. Νιώσε την αύρα... μέσα στα ρούχα σου. Η αυτοπεποίθηση και το feeling sexy, πηγάζουν από το γεγονός ότι πρέπει να νιώσεις αυτόν τον αέρα μέσα στα ρούχα σου και όχι να περιμένεις από αυτά να "μιλήσουν" για σένα στους άλλους. 

5. Ταρακουνήσου, βάζοντας το κόκκινο χρώμα στη ζωή σου. Οι έντονες αποχρώσεις ισορροπούν τις ενέργειες και τα συναισθήματα και βοηθούν στη σεξουαλική υγεία. 

6. Ασφάλισε τον εαυτό σου, γύρω από θετικούς ανθρώπους. Η αυτοπεποίθηση είναι σέξι, αλλά επίσης μεταδοτική. Κάνε παρέα με ανθρώπους που συγκεντρώνουν θετικά αισθήματα και έχουν αυτοεκτίμηση, ώστε να σε ακολουθεί παντού το σεξαπίλ. 

 

 

Διαβάστε επίσης

SINGLES

Πώς να βελτιώσεις την καθημερινότητα και την ποιότητα ζωής σου σε τέσσερα απλά βήματα

Ηρεμία, ενσυνείδηση, αυτοπεποίθηση και καλός ύπνος θα σε βοηθήσουν να κατακτήσεις πιο εύκολα τους προσωπικούς στόχους ευεξίας

SINGLES

Συμπεριφορές και χαρακτηριστικά που σκοτώνουν αμέσως τη μεταξύ σας χημεία και έλξη

Τι να αποφύγετε για να μην ξενερώσετε τον (υποψήφιο κι όχι μόνο) σύντροφό σας

SINGLES

Πώς να καταλάβετε ότι έχετε «αλλεργία» στις σχέσεις

10 σημάδια ότι η προσωπικότητά σας δεν είναι συμβατή με το να είστε σε σχέση

Προτεινόμενα

CELEBS

Δέσποινα Βανδή: Δείτε την μοντέρνα κουζίνα της

Η τραγουδίστρια λατρεύει τον χώρο της κουζίνας

DO IT YOURSELF

Make up στα ρούχα σου; Δες πώς να μη μείνει λεκές

Μια εύκολη λύση με κάτι που μάλλον έχεις ήδη στο μπάνιο σου

CELEBS

Υρώ Λούπη: Oι μοναδικές χειροτεχνίες της στο εξοχικό της στην Ερέτρια

Έχει μετατρέψει παλιά αντικείμενα σε ... «έργα τέχνης»