4 λόγοι που κάνεις (συνέχεια) λάθος επιλογές - AllYou.gr

Search

4 λόγοι που κάνεις (συνέχεια) λάθος επιλογές

Για όλα υπάρχει εξήγηση.

> ΕΓΩ ::
11 Ιανουαρίου 2015

Συχνά πυκνά περνάει από το μυαλό σου πως, τα τελευταία χρόνια της ζωής σου, «μπλέκεις» διαρκώς με τους λάθος άντρες. Όσο και αν το καταλαβαίνεις και προσπαθείς να ξεφύγεις από κάποιες τέτοιες καταστάσεις που σε καταδιώκουν, τσουπ... και πάλι πέφτεις πάνω στον επόμενο. Μην ανησυχείς, δεν είσαι η μοναδική γυναίκα πάνω στη γη που το έχει πάθει (και συνεχίζει να το παθαίνει). Δες τις πιο συχνές σκέψεις που μας εγκλωβίζουν σε λάθος επιλογές και προσπάθησε να τις αποβάλλεις από το μυαλό σου όσο το δυνατόν πιο γρήγορα!

1. Φοβάσαι τη μοναξιά: Δύσκολο πράγμα να είσαι μόνη, σκέφτεσαι εσύ τώρα. Σου έχει περάσει ποτέ από το μυαλό, πως το να είσαι με κάποιον που σου κάνει τη ζωή σου δύσκολη είναι ακόμη πιο επώδυνο; Τις φίλες άλλωστε γιατί τις έχεις; Θα βγείτε, θα διασκεδάσετε και θα σε πάρουν αγκαλιά τις δύσκολες ημέρες, μέχρι να βρεις τον κατάλληλο σύντροφο. Μην ξεχνάς πως, αν δεν φύγεις από το λάθος, πώς θα έρθει το σωστό στη ζωή σου;

2. Είναι «αστέρι» στο σεξ: Μεγάλη παγίδα και αυτή η σκέψη. Το ότι είναι ο καλύτερος στο σεξ, δε σημαίνει πως είναι και ο τέλειος σύντροφος, γιατί φυσικά υπάρχουν πάρα πολλά ακόμα πράγματα που κάνουν μια σχέση όμορφη, πέρα από το σεξ. Αν δεν αφήσεις τον εαυτό σου να γνωρίσει και κάποιον άλλον, πώς είσαι σίγουρη πως είναι ο καλύτερος; 

3. Νομίζεις πως δε θα βρεις κάποιον καλύτερο: Μπορούμε κάλλιστα να το πούμε και "χαμηλή αυτοπεποίθηση". Αν δεν πιστέψεις εσύ η ίδια ότι αξίζεις κάτι καλύτερο, σίγουρα μην περιμένεις να το πιστέψουν και οι γύρω σου.

4. "Θα τον αλλάξω εγώ": Δεν το κρύβεις πως από την πρώτη στιγμή ήξερες πως ήταν «κακό παιδί». Του άρεσε να ξενυχτάει με τους φίλους του (και να μη σου αφιερώνει χρόνο), να κανονίζει και πάλι διακοπές μαζί τους (εσύ πουθενά στο τοπίο) ενώ δεν ήταν και λίγες οι φορές που τον έπιασες να κάνει τα γλυκά μάτια στην απέναντι κοπέλα. Εσύ όμως εκεί, πίστευες πως θα τον αλλάξεις. Δυστυχώς, οι άνθρωποι δεν αλλάζουν- ή τουλάχιστον, χρειάζεται να το θέλουν οι ίδιοι για να αλλάξουν. Έχεις το χρόνο να τον περιμένεις;Ακολούθησε το allyou στο Instagram!