Skip to main content

SINGLES

Αυτοί είναι οι 4 λόγοι για να μάθεις να φροντίζεις περισσότερο τον εαυτό σου

Γίνε η πρώτη σου προτεραιότητα.



Το να μπορείς να προσφέρεις σε αυτούς που αγαπάς είναι υπέροχο. Από τους γονείς σου και τα αδέλφια σου μέχρι την καλύτερη σου φίλη και τον άντρα που αγαπάς, πρέπει πάντα να θυμάσαι ότι έχεις πολλά να δώσεις, χωρίς απαραίτητα να περιμένεις να τα πάρεις πίσω. Μήπως όμως η παραπάνω - ορθή κατά γενική ομολογία στάση - σε έχει οδηγήσει στο σημείο να περνάς τις μέρες σου βάζοντας σε πρώτο πλάνο τις ανάγκες των άλλων και ποτέ τις δικές σου; Μάντεψε τι! Υπάρχουν αρκετοί καλοί λόγοι για να αλλάξεις τακτική. Για την ακρίβεια οι ειδικοί υποστηρίζουν πως, αν αρχίσεις να νοιάζεσαι περισσότερο για την σχέση που έχεις με τον εαυτό σου τότε και οι υπόλοιπες σχέσεις σου θα γίνουν καλύτερες...

1. Η υγεία πάνω απ' όλα. To σενάριο είναι πάντα το ίδιο: στην προσπάθεια σου να φροντίσεις και να περιποιηθείς τους άλλους, καταλήγεις να γίνεσαι χίλια κομμάτια. Έχεις σκεφτεί ποτέ ότι αυτή η συνήθεια μπορεί να σε οδηγήσει σε προβλήματα υγείας; Δεν υπάρχει καμιά δικαιολογία για να αμελείς τις βασικές ανάγκες του οργανισμού σου. Προσπάθησε να κοιμάσαι αρκετά και να τρως σωστά, εμπλουτίζοντας τη διατροφή σου με λαχανικά και φρούτα, και μειώνοντας παράλληλα τα πρόχειρα φαγητά.

2. Γέμισε ενέργεια. Αφιερώνοντας λίγο χρόνο στην προσωπική σου φροντίδα, θα τονώσεις την αυτοπεποίθηση και την καλή σου διάθεση. Ακόμη κι αν πρόκειται για μια μάσκα ομορφιάς ή ένα πεντικιούρ, το σίγουρο είναι πως μια τέτοια μικρή κίνηση θα επιφέρει τεράστια αλλαγή στην διάθεσή σου.

3. Για ένα καλύτερο ερωτικό δεσμό. Όταν φροντίζεις την εμφάνισή σου καταφέρνεις να κρατήσεις αμείωτο το ενδιαφέρον του συντρόφου σου. Από την άλλη, αν αμελείς συστηματικά τον εαυτό σου, είναι πολύ πιθανό να μην νιώθεις άνετα με την εξωτερική σου εμφάνιση, κάτι που μπορεί να έχει αρνητικό αντίκτυπο στην ερωτική σου ζωή. Αν προσέχεις λίγο παραπάνω τον εαυτό σου, θα νιώθεις περισσότερο ελκυστική και γεμάτη αυτοπεποίθηση, κάτι που σίγουρα δεν θα περάσει απαρατήρητο. 

4. Η σχέση με τον εαυτό σου είναι η πιο σημαντική που θα κάνεις ποτέ. Η προσοχή και η φροντίδα που θα χαρίσεις απλόχερα στον εαυτό σου είναι ο μόνος τρόπος για να δημιουργήσεις μεταξύ σας μια πραγματική σχέση αναγνώρισης και αγάπης. Είναι η σίγουρη οδός για να καταφέρεις να αφήσεις πίσω σου οριστικά παλιές ανασφάλειες και καταστάσεις που ενδεχομένως σε έχουν πληγώσει. 

Διαβάστε επίσης

SINGLES

16 σημάδια ότι αναζητάτε την ευτυχία σε όλα τα λανθασμένα μέρη

Πώς να σταματήσετε να ψάχνετε την ευτυχία εκεί που δεν θα την βρείτε

SINGLES

Πώς να καταλάβεις αν σε θέλει από τα μηνύματά του

Αποκωδικοποιώντας τη γραπτή σας επικοινωνία

SINGLES

Ο έρωτας δεν είναι σινεμά, μωρό μου…

Τοξικές σχέσεις που ρομαντικοποιήθηκαν στην οθόνη

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 19 Απριλίου

Δεν πρέπει να υποτιμάτε την καρδιά σας μονίμως, αλλά να της δίνετε προτεραιότητα

BLOGS

Σε ένα biopic για τον Frank Sinatra δια χειρός Martin Scorsese φημολογείται ότι θα παίξει ο Leonardo DiCaprio

Και το ίδιο ισχύει για την Jennifer Lawrence, που θα υποδυθεί κατά πάσα πιθανότητα τη δεύτερη σύζυγο του Sinatra, την ηθοποιό Ava Gardner

ΜΟΥΣΙΚΗ

Η Nalyssa Green επιστρέφει με το νέο της single, «Όλα Τα Πάρτυ Του Κόσμου»

Από τον επερχόμενο δίσκο της με τίτλο Πολύ Καλή Στα Πάρτυ