Skip to main content

SINGLES

5 λόγοι για να ζητήσεις άδεια, τώρα!

Μήπως το έχεις ανάγκη;



Η αλήθεια είναι ότι δεν θέλεις να σπαταλήσεις μέρες από την άδειά σου γιατί ανυπομονείς να τις πάρεις όλες  μαζί το καλοκαίρι. Μήπως όμως, αν το καλοσκεφτείς, θα διαπιστώσεις ότι χρειάζεσαι μία μέρα άδεια άμεσα; Αυτοί είναι οι 5 λόγοι για να λείψεις από το γραφείο, αύριο κιόλας!

1. Πάπλωμα,αγάπη μου! Σε έχει επηρεάσει η κακοκαιρία και τα πρωινά το τελευταίο πράγμα που θες να κάνεις είναι να αποχωριστείς το μαξιλάρι σου για να σηκωθείς να πας στη δουλειά! Ξέχνα το ξυπνητήρι και κοιμήσου όσο θες παραπάνω. Δελεαστικό;

2. Στα μαγαζιά, στα μαγαζιά! Σκέφτεσαι το σουπερμάρκετ χωρίς τον Σαββατιάτικο πανικό; Εκμεταλλεύσου μία καθημερινή πρωί για να κάνεις τα ψώνια της εβδομάδας και -γιατί όχι;- να περάσεις μια βόλτα κι από τις βιτρίνες των αγαπημένων σου μαγαζιών. 

3. Η κοπάνα θέλει δύο. Αν είναι να κάνεις κοπάνα, μην την κάνεις μόνη σου. Ζήτα το ίδιο κι από το σύντροφό σου και περάστε μαζί μία αξέχαστη μέρα στην κρεβατοκάμαρα, ανανεώνοντας έτσι τη σχέση σας.

4. Σήμερα χαλαρώνουμε! Χρειάζεσαι μία ανανέωση; Αφιέρωσε την ημέρα κάνοντας αποτρίχωση, βάζοντας μάσκες, φτιάχνοντας τα μαλλιά σου και κάνοντας μανικιούρ και πεντικιούρ. 

5. Ένα μεγάλο Σαββατοκύριακο! Ένα ρεπό στη μέση της εβδομάδας είναι ό, τι καλύτερο για να σου φανεί μικρότερη μέχρι το Σαββατοκύριακο. Αν όμως επιλέξεις να πάρεις το ρεπό σου Παρασκευή ή Δευτέρα, μπορείς να το συνδυάσεις με μία απόδραση σε κοντινό προορισμό της αρεσκείας σου. Έτσι θα καταφέρεις να φορτίσεις τις μπαταρίες σου, μέχρι την μεγάλη άδεια του καλοκαιριού. 

Διαβάστε επίσης

SINGLES

Πώς να βελτιώσεις την καθημερινότητα και την ποιότητα ζωής σου σε τέσσερα απλά βήματα

Ηρεμία, ενσυνείδηση, αυτοπεποίθηση και καλός ύπνος θα σε βοηθήσουν να κατακτήσεις πιο εύκολα τους προσωπικούς στόχους ευεξίας

SINGLES

Συμπεριφορές και χαρακτηριστικά που σκοτώνουν αμέσως τη μεταξύ σας χημεία και έλξη

Τι να αποφύγετε για να μην ξενερώσετε τον (υποψήφιο κι όχι μόνο) σύντροφό σας

SINGLES

Πώς να καταλάβετε ότι έχετε «αλλεργία» στις σχέσεις

10 σημάδια ότι η προσωπικότητά σας δεν είναι συμβατή με το να είστε σε σχέση

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.