5 λόγοι που είσαι (ακόμα) το κοριτσάκι του μπαμπά - AllYou.gr

Search

5 λόγοι που είσαι (ακόμα) το κοριτσάκι του μπαμπά

Dear dad...

> ΕΓΩ ::
30 Ιανουαρίου 2015

Όσο και να μεγαλώνουμε, ο μπαμπάς μας παραμένει ο άντρας της ζωής μας. Το πρότυπο και η αδυναμία μας. Αυτά είναι μερικά σημάδια που λένε ότι παραμένεις το κορίτσι του μπαμπά ακόμα κι αν έχεις μεγαλώσει αρκετά.

1. Μιλάτε στο τηλέφωνο κάθε μέρα. Μπορεί να τρέχεις με τα παιδιά, τις υποχρεώσεις, τη δουλειά, τα deadlines, πάντα, όμως, θα βρεις λίγο χρόνο να πάρεις τον μπαμπά σου ένα τηλέφωνο κατά τη διάρκεια της ημέρας.

2. Όταν γυρνάς σπίτι, τρέχεις στην αγκαλιά του. Ζεις ακόμα στο πατρικό σου και με το που μπαίνεις σπίτι, όσο κουρασμένη κι αν είσαι, ξέρεις ότι θα σε περιμένει μία τεράστια αγκαλιά για χουχούλιασμα στον καναπέ.

3. Όταν έχεις πρόβλημα, είναι ο μόνος που έχεις ανάγκη. Κάθε φορά που έρχονται τα δύσκολα, ο μπαμπάς σου είναι ο μόνος άνθρωπος που θα σκεφτείς να απευθυνθείς. Είναι πάντα εκεί, δε θα σε κρίνει και με έναν μαγικό τρόπο ξέρει πάντα πώς να σε ξελασπώνει.

4. «Μπαμπάκα μου εσύ!». Μπορεί όταν μιλάς με τη μητέρα σου να λες «Μανούλα», «Μαμά», «Μάνα» ή ακόμα και «Ρε μάνα», αλλά πάντα όταν θες να πεις κάτι στον μπαμπά σου η φράση είναι πάντα η ίδια: «Μπαμπάκα μου».

5. Είναι ο καλύτερος. Έχεις σπάσει τα νεύρα του συντρόφου σου να λες κάθε φορά «εμένα ο μπαμπάς μου αυτό» κι «εμένα ο μπαμπάς μου το άλλο». Ο μπαμπάς σου έχει ανεβάσει τόσο πολύ τον πήχη του τι πρέπει να εστί άντρας, που όποιος σου κλέψει την καρδιά ξέρει ότι έχει έναν μεγάλο αντίπαλο να "νικήσει". Ακολούθησε το allyou στο Instagram!