Είσαι single; 3 προτάσεις για να γιορτάσεις τον Άγιο Βαλεντίνο - AllYou.gr

Search

Είσαι single; 3 προτάσεις για να γιορτάσεις τον Άγιο Βαλεντίνο

Για single ladies.

> ΕΓΩ ::
10 Φεβρουαρίου 2015

Να υποθέσουμε ότι για μια σχετικά φρεσκοχωρισμένη γυναίκα, η ημέρα των ερωτευμένων είναι η χειρότερη. Ή μάλλον η καλύτερη, αφού μόλις πέρασε από το μυαλό σου η ιδέα του να καταστρέψεις εκείνο το βράδυ οτιδήποτε θυμίζει τον πρώην σύντροφο σου, καίγοντας το στο τζάκι. Και μετά; Θα γλυκαθείς με κάμποσες συσκευασίες της αγαπημένης σου σοκολάτας.

Τι γίνεται όμως με τις single ladies, που θέλουν να τιμήσουν τον έρωτα και την αγάπη γενικότερα; Τι γίνεται αν θες να το ζήσεις, έστω και αν αυτή τη φορά, είσαι μόνη;  

Είναι η ευκαιρία σου να αφιερώσεις τη συγκεκριμένη ημέρα στον ίδιο σου τον εαυτό και την αγάπη που του έχεις, στους φίλους σου, στον κόσμο ολόκληρο. 

Ανακαλύψαμε και σου προτείνουμε εναλλακτικούς τρόπους, για να γιορτάσεις την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου!

• Χάρισε χρόνο στον εαυτό σου και κάνε του τα πιο τολμηρά δώρα. Πάρε άδεια από τη δουλειά και κλείσε ένα ραντεβού στο πολυτελές spa της περιοχής σου. Αφέσου στα χέρια των ειδικών, που θα σε περιποιηθούν από την κορυφή ως τα νύχια. Παρήγγειλε ένα γεύμα από το αγαπημένο σου εστιατόριο και πέρνα ποιοτικό χρόνο με τον εαυτό σου, κάνοντας οτιδήποτε σε ευχαριστεί.

• Ερωτεύσου από... την αρχή! Αγάπη κι έρωτας, δε συνδέουν μονάχα ανθρώπινες υπάρξεις. Αγαπάμε αυτό που μας κάνει να νοιώθουμε οικειότητα, ασφάλεια, χαρά, ικανοποίηση σε όλα τα επίπεδα. Αγαπάμε ακόμα και τα χόμπι. Σε ενδιέφερε πάντοτε να παρακολουθήσεις μαθήματα yoga; Ήρθε η ώρα να το κάνεις.

• Κάλεσε τους φίλους σου στο σπίτι και απολαύστε μια βραδιά με καλό κρασί και φαγητό, υπό το φως των κεριών. 

 

 Ακολούθησε το allyou στο Instagram!