Skip to main content

SINGLES

Πώς να τον κάνω να παραδεχτεί ότι με απάτησε;

Σε απάτησε; Αυτοί οι 6 τρόποι θα σε βοηθήσουν να αντιμετωπίσεις την απιστία. Δεν ήρθε το τέλος του κόσμου. 



Στις σχέσεις μπορούν να συμβούν τα πάντα. Αν και το να απατήσεις τον σύντροφο σου - κι αυτός εσένα - δεν είναι κάτι που στο ευχόμαστε, η απιστία δεν παύει να είναι μία παράμετρος που μπορεί να προκύψει και που θα πρέπει να αντιμετωπιστεί. Με ψυχραιμία και ωριμότητα πάνω απ' όλα. Παρακάτω θα βρεις 6 χρήσιμες συμβουλές επιβίωσης για την περίπτωση εκείνη που θα ανακαλύψεις ότι το έτερον σου ήμισυ δεν είναι και τόσο πιστό απέναντι σου...

1. Το υποψιάζεσαι;

Εάν υποψιάζεσαι ότι ο σύντροφός σου σε απατά, είναι καλό να διασταυρώσεις πρώτα τα στοιχεία σου! Το να κάνεις μία σπασμωδική κίνηση και να τον κατηγορήσεις άδικα μόνο εναντίον σου μπορεί να λειτουργήσει. Ένας τρόπος να εξακριβώσεις τις υποψίες σου είναι να κάνεις μια ανοιχτή κουβέντα μαζί του. Σίγουρα δεν είναι εύκολο να το παραδεχτεί ακόμα κι αν το έχει κάνει όμως όλες οι γυναίκες καταλαβαίνουμε πότε ο σύντροφός μας, μας λέει ψέματα. Πρόσεξε όμως, σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να πάθεις υστερία και να βγεις εκτός ορίων. Άλλωστε μην ξεχνάς ότι εσύ ήθελες να μάθεις κι όπως λέει μία ξένη παροιμία «ποτέ μην ρωτάς κάτι αν δεν είσαι έτοιμος να ακούσεις την απάντηση»...

2. Το ξέρεις;

Αν με κάποιον τρόπο το γνωρίζεις ήδη, οι επιπόλαιες και σπασμωδικές κινήσεις είναι οι χειρότερες αντιδράσεις. Αυτό που έχεις ανάγκη τώρα είναι χώρος για τα συναισθήματά σου. Τότε θα νιώσουμε άνετη και ανάλαφρη, ώστε να προχωρήσεις στο επόμενο βήμα. Ίσως, λοιπόν, χρειαστεί να απομακρυνθείς από τον σύντροφό σου και να πάρεις τον χρόνο σου κυριολεκτικά και μεταφορικά.

3. Μην ρίχνεις ευθύνες στον εαυτό σου.

Η απιστία και η εξαπάτηση για κάποιους δεν σημαίνει τίποτα. Σίγουρα όλες οι σχέσεις μετά από κάποιο διάστημα περνάν σκαμπανεβάσματα και ίσως πέσουν σε λήθαργο. Είναι φυσική ροή του ανθρώπου, τότε να ψάξει για κάποια ίντριγκα και παιχνίδι, χωρίς να υπάρχει συγκεκριμένη αιτία και λόγος. Άρα μην ρίχνεις όλες τις ευθύνες στον εαυτό σου. Δεν φταις εσύ επειδή δεν ήσουν αρκετά καλή για εκείνον.

4. Μην κάνεις τη σύγκριση.

Μην μπεις στην κλίμακα σύγκρισης ξεκινώντας με ερωτήσεις τύπου «πως» και «γιατί». Αν δεν είσαι έτοιμη να το συζητήσεις με τον σύντροφό σου συζήτησε το καλύτερα με μία φίλη. Κι αν θέλεις να μιλήσεις μαζί του άκουσε προσεκτικά τι έχει να σου πει.

5. Αντιστάσου στην εκδίκηση.

Η εκδίκηση είναι κακός σύμβουλος, που μόνο σε μπελάδες θα σε βάλει. Το αν θα συνεχίσεις τη σχέση σου ή όχι είναι ένα άλλο θέμα και η τελική απόφαση είναι δική σου και μόνο δική σου. Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να ρωτήσεις τον εαυτό σου αν μπορεί να το κάνει. Αν η απάντηση είναι όχι, τότε για καλό και των δύο ένας χωρισμός δεν είναι απαραίτητα κακός.

6. Νιώθεις ότι δεν χάθηκαν τα πάντα;

Αν αισθάνεσαι ότι τον αγαπάς ακόμα και ότι δεν έχουν χαθεί όλα μεταξύ σας, τότε μην διστάσεις να συνεχίσεις και μην σκεφτείς τι θα πει ο περίγυρος σου. Η ζωή σου και οι επιλογές σου είναι δικές σου και μόνο δικές σου. Κανένας τρίτος δεν μπορεί να γνωρίζει τι ακριβώς συμβαίνει στη σχέση δύο ανθρώπων. 

 

 

Διαβάστε επίσης

SINGLES

11 ενδείξεις ότι υπερασπίζεστε τον εαυτό σας και δεν ανέχεστε τις αηδίες των άλλων

Δεν συμβιβάζεστε με τίποτα λιγότερο απ’ αυτό που είναι επιλογή σας

SINGLES

16 σημάδια ότι αναζητάτε την ευτυχία σε όλα τα λανθασμένα μέρη

Πώς να σταματήσετε να ψάχνετε την ευτυχία εκεί που δεν θα την βρείτε

SINGLES

Πώς να καταλάβεις αν σε θέλει από τα μηνύματά του

Αποκωδικοποιώντας τη γραπτή σας επικοινωνία

Προτεινόμενα

CELEBS

Ο Έλον Μασκ έκανε σχόλιο στο Twitter/X για την Ελένη Τσολάκη!

«Ένας υπέροχος τρόπος να ξυπνάς στην Ελλάδα»

FOOD

Οι 10 τροφές πιο πλούσιες σε βιταμίνη Κ, που προτείνονται από διαιτολόγους

Αυτά τα φρούτα και λαχανικά γεμάτα βιταμίνη Κ και σας προσφέρουν σημαντικά οφέλη

CELEBS

Έλενα Τοπαλίδου: Εντυπωσίασε με τον χορό της σε επίδειξη μόδας

Η σύζυγός του Νίκου Κουρή φορούσε ένα κίτρινο μάξι φόρεμα