Αναβάθμισε το sex appeal σου, τώρα! - AllYou.gr

Search

Αναβάθμισε το sex appeal σου, τώρα!

Με αυτούς τους 6 τρόπους. 

> ΕΓΩ ::
21 Φεβρουαρίου 2015

Το ερώτημα « πώς να γίνω πιο σέξι;» ίσως αρχικά να σου φαίνεται ρητορικό, μιας και δεν υπάρχει συγκεκριμένη φόρμουλα προς υιοθέτηση και το σεξαπίλ είναι κάτι τελείως υποκειμενικό. Πολλοί ειδικοί, ακόμα και οι απλοί φίλοι, θα σε συμβουλεύσουν για το πώς να γίνεις πιο ποθητή στο αντίθετο φύλο, όμως η πραγματική σεξουαλικότητα είναι μια ιδιότητα που είναι σχεδόν πάντοτε ευδιάκριτη από το βλέμμα και μόνο του προικισμένου με αυτήν. 

Παρόλα αυτά, εμείς συγκεντρώσαμε τα πιο δραστικά μέτρα που μπορείς να λάβεις, τα οποία μεταφράζονται ως σέξι συμπεριφορά και αναβαθμίζουν αυτομάτως την αύρα στο πέρασμα σου.

1. Δώσε βάση στην επαφή με τα μάτια, με οποιονδήποτε κι αν συναναστρέφεσαι, διότι αυτή είναι σημάδι αυτοπεποίθησης και δυναμισμού. 

2.  Πιάσε το νόημα της δυναμικής ελκυστικότητας. Σίγουρα, η φυσική ομορφιά είναι βασικό συστατικό για το σεξαπίλ σου, όμως η δυναμική ελκυστικότητα έχει να κάνει με την έκφραση των συναισθημάτων και την προσωπικότητα που κρύβεται μέσα μας. Υιοθέτησε μια αισιόδοξη στάση απέναντι στα πράγματα και θα δεις τη διαφορά.

3. Έχεις ένα μυαλό, γιατί να μην το χρησιμοποιήσεις; Οι οξυδερκείς άνθρωποι εκτός από υγιή νου, διαθέτουν και ένα υγιές σώμα. Μείνε ενημερωμένη για τα πάντα πνευματικά και σωματικά και πάρε μέρος σε καινούριες εμπειρίες.

4. Η αίσθηση του χιούμορ μετράει. Κι αν ρωτήσεις τη δική μου άποψη, μετράει ίσως περισσότερο από κάθε άλλο χαρακτηριστικό, διότι η εγκεφαλική επικοινωνία είναι και αυτή που θα σπάσει τον πάγο, τον πρώτο καιρό. Αυτοσαρκάσου, τσαλακώσου και θα δεις ότι το χιούμορ είναι καθοριστικός παράγοντας.

5. Εξέθεσε τους καρπούς σου! Ξέρω πως έχεις μείνει με την απορία ζωγραφισμένη στο πρόσωπο κι όχι άδικα, αλλά οι αδένες των καρπών απελευθερώνουν φερομόνες, ικανές να προκαλέσουν συναισθήματα έλξης σε άλλους. 

6. Ανανέωσε τη συλλογή εσωρούχων σου και προτίμησε χρώματα και σχέδια που θα αλλάξουν τη διάθεση σου και θα την κάνουν πιο kinky από ποτέ.Ακολούθησε το allyou στο Instagram!