Σήμερα, πάρε τη ζωή στα χέρια σου! - AllYou.gr

Search

Σήμερα, πάρε τη ζωή στα χέρια σου!

Μην ρώτας κανέναν.. 

> ΕΓΩ ::
01 Μαρτίου 2015

Νιώθω κι εγώ, όπως ακριβώς νιώθεις και εσύ τις περισσότερες φορές που πρέπει να πάρεις μια απόφαση, ανασφάλεια. Αυτό είναι το πιο έντονο συναίσθημα που με κυριεύει τη δεδομένη στιγμή και η πιο άμεση λύση μου είναι η βοήθεια από τους ανθρώπους που βρίσκονται γύρω μου τη δεδομένη στιγμή. Από τη φίλη. Από το σύντροφο. Από την αδερφή μου. Από την απλή πωλήτρια ενός καταστήματος. 

Και τι κατάλαβα; Ως επί το πλείστον, η επιλογή, που κατά τα άλλα θα χαρακτήριζα «δική μου», έγινε από τρίτους. Ανασφάλεια και έλλειψη αυτοπεποίθησης, αυτή είναι η αλήθεια μου.  

Σήμερα, λοιπόν, αποφάσισα πως πρέπει να πάψω να ζητώ άδεια από τους άλλους. Πως πρέπει να απαλλαγώ από τη συνήθεια των ερωτήσεων, που συνοδεύουν κάθε μου δεύτερη σκέψη και επιλογή. Σήμερα, διάλεξα να πάρω τη ζωή στα χέρια μου και να σου αποκαλύψω τον τρόπο που μπορείς κι εσύ να το τολμήσεις. 

Ξεκίνα τη μέρα σου, όπως εγώ. Με ένα γλυκό χαμόγελο προς τον ίδιο σου τον εαυτό κι έπειτα, φόρεσε τα ρούχα που πάντοτε ονειρευόσουν ότι θα αγκαλιάζουν το κορμί σου. Κάνε μια αλλαγή στο μακιγιάζ σου, υιοθετώντας αυτό το look που εκφράζει τα βαθύτερα θηλυκά σου συναισθήματα. Νιώσε όπως ακριβώς θέλεις να νιώσεις, χωρίς τύψεις, χωρίς αναστολές.  Κυνήγησε τον επόμενο επαγγελματικό στόχο, ακόμα κι αν απαιτεί θυσίες ή ρίσκο. Απόλαυσε στιγμές μοναδικές, αφιερώνοντας χρόνο στον εαυτό σου, σε δραστηριότητες που ενδεχομένως να σε οδηγήσουν μακριά από τους φίλους σου. Μη διαστάσεις. Κάνε το πρώτο βήμα και πλησίασε αυτόν το γοητευτικό άντρα, που από καιρό φλερτάρεις στο στέκι σου. Είναι πολύ πιθανό να ψάχνει κι εκείνος τον απόλυτο έρωτα. Κι αν η φίλη σου σε φρενάρει, απάντησε της πως το δικό σου συναίσθημα, το ένστικτο καλύτερα, είναι το σωστό. Υποστήριξε τα θέλω σου και τις ικανότητές σου.

Κάνε το, όπως εγώ! Ακολούθησε το allyou στο Instagram!