5 λόγοι να μην βγεις μαζί του (ούτε καν) πρώτο ραντεβού - AllYou.gr

Search

5 λόγοι να μην βγεις μαζί του (ούτε καν) πρώτο ραντεβού

Έχε τα μάτια σου ανοιχτά...

> ΕΓΩ ::
04 Μαρτίου 2015

Επειδή εμείς οι γυναίκες είμαστε μεν συναισθηματικές αλλά και πρακτικές, 5 ενδείξεις (συνήθως) αρκούν για να καταλάβεις πως δεν υπάρχει λόγος να βγεις με τον άλλον ούτε πρώτο ραντεβού! Και επειδή ο χρόνος είναι χρήμα, αν δεν θέλεις να σπαταλήσεις ένα βράδυ βγαίνοντας με κάποιον που δεν ξέρεις αν θα έχετε ουσιαστικό μέλλον, παρακάτω θα βρεις πέντε χρήσιμες συμβουλές οι οποίες θα σε βοηθήσουν να καταλάβεις αν αξίζει πραγματικά ή όχι.

1. Είναι τρομερά κοινωνικός. Αν κάνει δημόσιες σχέσεις σε κάποιο μαγαζί ή απλά όπου σταθεί και όπου βρεθεί μιλάτε με 10 άτομα τότε ίσως να το σκεφτείς πριν βγεις μαζί του. Όχι επειδή είναι κοινωνικός αλλά επειδή δεν θα αντέξεις να είσαι με κάποιον που συνεχώς μιλάει με γνωστούς στο δρόμο.

2. Σου ζήτησε να βγείτε τελευταία στιγμή. Ποτέ δεν ζητάς από μία γυναίκα να βγείτε και της το λες λίγες ώρες πριν. Αν ήθελε να σε δει πραγματικά, θα μοιραζόταν την σκέψη του μαζί σου τουλάχιστον μία μέρα πριν.

3. Αν σου ζητήσει να βγείτε μαζί με τους φίλους του, τότε μην εμφανιστείς ποτέ. Το να βγεις με εκείνον και τους φίλους του τότε σημαίνει πως δεν σου ζητάει να βγείτε ραντεβού. Αν κάνει αυτή τη κίνηση, λοιπόν, σημαίνει πως δεν σε αντιμετωπίζει σοβαρά ή απλά σου λέει να έρθεις μαζί του επειδή είναι ευγενικός.

4. Στο ακύρωσε περισσότερο από δύο φορές. Αν έχετε κανονίσει να βγείτε και στο παρελθόν και το ακύρωσε για διάφορους λόγους, τότε καλά θα κάνεις να είσαι καχύποπτη, αφού αν τους άρεσες πραγματικά θα το ακύρωνε αν υπήρχε πραγματικά κάποιος σοβαρός λόγος και εσύ τον ήξερες.

5. Αν τον γνώρισες χτες το βράδυ, τότε μην βγεις κατευθείαν μαζί του. Ο κόσμος είναι μεγάλος και δεν ξέρεις με τι άνθρωπο έχεις να κάνεις, ειδικά όταν τον γνωρίζεις βράδυ. Προτίμησε να μιλήσεις μαζί του λίγο από το κινητό ή το facebook και όταν δεις πως είναι μια χαρά όσον αφορά τη συμπεριφορά και το ενδιαφέρον του, τότε μπορείς να βγεις να τον γνωρίσεις μία και καλή!

Hot αυτή τη στιγμή!

ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Τι περιέχει ένα ποτήρι φρέσκου χυμού πορτοκαλιού

Είσαι σίγουρη ότι ξέρεις τα θρεπτικά συστατικά της αγαπημένης φρεσκοστυμμένης πορτοκαλάδας;
ΜΟΔΑ

Η νέα συλλογή matis υμνεί το σύγχρονο urban glam

Αυτή τη σεζόν, η matis προσεγγίζει τις πιο θηλυκές πτυχές του μπαρόκ και τις μετατρέπει σε υπέροχα κομμάτια και σύνολα.
INTERVIEW

Χάρις Αλεξίου: «Το συναίσθημα φυλακίζουμε μέσα μας, όχι τα γεγονότα»

Η δική μας, η μοναδική Χαρούλα. Των τραγουδιών, του έρωτα, της αγάπης, του γλεντιού, της συγκίνησης, της καρδιάς μας, της ζωής μας. Η Χάρις Αλεξίου στο allyou.
BEAUTY TIPS

3+1 τρικ για να κάνεις το δέρμα σου να φαίνεται ξεκούραστο

Mάθε τι πρέπει να κάνεις εκείνες τις ημέρες που η επιδερμίδα χρειάζεται έξτρα προσοχή!
ΣΧΕΣΕΙΣ

3 λόγοι που οι άντρες οδηγούνται στην απιστία

Τα πιθανά σενάρια πίσω από την απόφαση του να κοιτάξει άλλη ενώ είσαστε μαζί.
ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Ένας πολύ καλός λόγος να παραγγέλνεις συχνότερα sushi

Αν έψαχνες δικαιολογίες τις έχεις με τη σφραγίδα της επιστήμης.