5 πράγματα που οφείλεις να έχεις κατά νου, πριν ξεστομίσεις τη μεγάλη κουβέντα - AllYou.gr

Search

5 πράγματα που οφείλεις να έχεις κατά νου, πριν ξεστομίσεις τη μεγάλη κουβέντα

Σ' αγαπώ, μ' αγαπάς (;).

> ΕΓΩ ::
13 Μαρτίου 2015

Πότε είναι η κατάλληλη στιγμή να του πω το «Σ’ αγαπώ»; Ξεκάθαρη απάντηση, από εδώ, δεν θα πάρεις, γιατί στον έρωτα από δεν υπάρχουν στρατηγικές. Θα το πεις όταν θα το νιώσεις, όταν θα το πιστεύεις. Ωστόσο, υπάρχουν κάποια πράγματα που θα πρέπει να έχεις στο μυαλό σου, αναφορικά με αυτή τη τόσο σημαντική για μια σχέση κατάθεση ψυχής. Γιατί πάντα υπάρχει το ενδεχόμενο να πάρεις μια απάντηση που δεν θα σε ικανοποιήσει, αλλά θα είναι ειλικρινής από μέρους του ή ακόμα μπορεί και να διαλυθεί η σχέση, αν τελικά αποδειχτεί ότι δεν τρέφετε τα ίδια συναισθήματα.

1. Ποιος θα το πει πρώτος;: Δεν έχει πραγματικά σημασία, αλλά σίγουρα δεν θα ήθελες να ακούσεις ένα κενό «το ξέρω» ή τίποτα. Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι δεν σε θέλει, αλλά ότι μπορεί να μην το έχει νιώσει ακόμα ή να φοβάται να εκφραστεί ή να μην είναι έτοιμος για μια τέτοια κατάθεση συναισθήματος.

2. Να το εννοείς πραγματικά: Πολλές φορές, μας παρασύρει ο ενθουσιασμός της αρχής, κάποτε μπορεί να είναι μια παρόρμηση που έχει άλλα κίνητρα, όπως απλά την επιβεβαίωση, το να νιώσεις σιγουριά, ακόμα και να «δέσεις» τον άλλον. Ή μπορεί απλά να είσαι πολύ εκφραστικός χαρακτήρας. Έχεις ακούσει, επίσης, άντρες να παραδέχονται ότι είπαν σε μια κοπέλα ότι την αγαπούν απλά να για πάρουν αυτό που θέλουν, δηλαδή το sex. Δεν ξέρω πότε μπορεί να σου βγει να το πεις, αλλά θα πρέπει να το εννοείς.

3. Να είναι κάτι αυθόρμητο ή κάτι σχεδιασμένο;: Αυτά τα πράγματα καλό θα ήταν να έρθουν αυθόρμητα, αλλά είναι λογικό όταν ετοιμάζεσαι να το πεις για πρώτη φορά, να το σκέφτεσαι λίγο παραπάνω. Μην το παρακάνεις, όμως, γιατί θα χάσει την «αυθεντικότητά» του.

4. Πότε είναι η κατάλληλη στιγμή;: Στο είπα και πριν, όταν το νιώσεις πραγματικά. Αλλά θα μπορούσαμε, ίσως, να αποκλείσουμε κάποιες ακατάλληλες σε χρόνο στιγμές ή μέρη. Θα μπορούσε, ας πούμε, η πρώτη φορά να ήταν μια ιδιωτική και τρυφερή σας στιγμή, και όχι μπροστά σε ένα πλήθος φίλων. Αλλά και πάλι, κανόνας δεν υπάρχει…

5. Να το πεις ή το δείξεις;: Η απάντηση είναι προφανής. Όσο και να δείχνεις την αγάπη σου, δεν θα είναι ποτέ ολοκληρωμένη αν δεν την έχεις εκφράσει και με λόγια.Ακολούθησε το allyou στο Instagram!