Skip to main content

SINGLES

5 πράγματα που οφείλεις να έχεις κατά νου, πριν ξεστομίσεις τη μεγάλη κουβέντα

Σ' αγαπώ, μ' αγαπάς (;).



Πότε είναι η κατάλληλη στιγμή να του πω το «Σ’ αγαπώ»; Ξεκάθαρη απάντηση, από εδώ, δεν θα πάρεις, γιατί στον έρωτα από δεν υπάρχουν στρατηγικές. Θα το πεις όταν θα το νιώσεις, όταν θα το πιστεύεις. Ωστόσο, υπάρχουν κάποια πράγματα που θα πρέπει να έχεις στο μυαλό σου, αναφορικά με αυτή τη τόσο σημαντική για μια σχέση κατάθεση ψυχής. Γιατί πάντα υπάρχει το ενδεχόμενο να πάρεις μια απάντηση που δεν θα σε ικανοποιήσει, αλλά θα είναι ειλικρινής από μέρους του ή ακόμα μπορεί και να διαλυθεί η σχέση, αν τελικά αποδειχτεί ότι δεν τρέφετε τα ίδια συναισθήματα.

1. Ποιος θα το πει πρώτος;: Δεν έχει πραγματικά σημασία, αλλά σίγουρα δεν θα ήθελες να ακούσεις ένα κενό «το ξέρω» ή τίποτα. Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι δεν σε θέλει, αλλά ότι μπορεί να μην το έχει νιώσει ακόμα ή να φοβάται να εκφραστεί ή να μην είναι έτοιμος για μια τέτοια κατάθεση συναισθήματος.

2. Να το εννοείς πραγματικά: Πολλές φορές, μας παρασύρει ο ενθουσιασμός της αρχής, κάποτε μπορεί να είναι μια παρόρμηση που έχει άλλα κίνητρα, όπως απλά την επιβεβαίωση, το να νιώσεις σιγουριά, ακόμα και να «δέσεις» τον άλλον. Ή μπορεί απλά να είσαι πολύ εκφραστικός χαρακτήρας. Έχεις ακούσει, επίσης, άντρες να παραδέχονται ότι είπαν σε μια κοπέλα ότι την αγαπούν απλά να για πάρουν αυτό που θέλουν, δηλαδή το sex. Δεν ξέρω πότε μπορεί να σου βγει να το πεις, αλλά θα πρέπει να το εννοείς.

3. Να είναι κάτι αυθόρμητο ή κάτι σχεδιασμένο;: Αυτά τα πράγματα καλό θα ήταν να έρθουν αυθόρμητα, αλλά είναι λογικό όταν ετοιμάζεσαι να το πεις για πρώτη φορά, να το σκέφτεσαι λίγο παραπάνω. Μην το παρακάνεις, όμως, γιατί θα χάσει την «αυθεντικότητά» του.

4. Πότε είναι η κατάλληλη στιγμή;: Στο είπα και πριν, όταν το νιώσεις πραγματικά. Αλλά θα μπορούσαμε, ίσως, να αποκλείσουμε κάποιες ακατάλληλες σε χρόνο στιγμές ή μέρη. Θα μπορούσε, ας πούμε, η πρώτη φορά να ήταν μια ιδιωτική και τρυφερή σας στιγμή, και όχι μπροστά σε ένα πλήθος φίλων. Αλλά και πάλι, κανόνας δεν υπάρχει…

5. Να το πεις ή το δείξεις;: Η απάντηση είναι προφανής. Όσο και να δείχνεις την αγάπη σου, δεν θα είναι ποτέ ολοκληρωμένη αν δεν την έχεις εκφράσει και με λόγια.

Διαβάστε επίσης

SINGLES

Πώς να βελτιώσεις την καθημερινότητα και την ποιότητα ζωής σου σε τέσσερα απλά βήματα

Ηρεμία, ενσυνείδηση, αυτοπεποίθηση και καλός ύπνος θα σε βοηθήσουν να κατακτήσεις πιο εύκολα τους προσωπικούς στόχους ευεξίας

SINGLES

Συμπεριφορές και χαρακτηριστικά που σκοτώνουν αμέσως τη μεταξύ σας χημεία και έλξη

Τι να αποφύγετε για να μην ξενερώσετε τον (υποψήφιο κι όχι μόνο) σύντροφό σας

SINGLES

Πώς να καταλάβετε ότι έχετε «αλλεργία» στις σχέσεις

10 σημάδια ότι η προσωπικότητά σας δεν είναι συμβατή με το να είστε σε σχέση

Προτεινόμενα

BEAUTY TIPS

5 quick fix λύσεις για να μειώσεις το πρήξιμο κάτω από τα μάτια

Αν και δεν υπάρχει μαγικός τρόπος να το εξαφανίσεις, σίγουρα μπορείς να κάνεις κάτι για να καμουφλαριστεί

FASHION NEWS

Ο οίκος Missoni επιστρέφει στις ρίζες του και παρουσιάζει τη συλλογή Kaleidoscopica

Ο Ιταλικός οίκος παρουσιάζει μια συλλογή ατελείωτων συνδυασμών για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2024