3 λόγοι για να ξεκολλήσεις από το παρελθόν - AllYou.gr

Search

3 λόγοι για να ξεκολλήσεις από το παρελθόν

Πάρ' το απόφαση!  

> ΕΓΩ ::
14 Μαρτίου 2015

Όλοι έχουμε δικαίωμα στα λάθη. Αυτό είναι κοινώς αποδεκτό. Τα λάθη αποτελούν τον καλύτερο τρόπο να μάθεις τη ζωή, από την καλή και από την... ανάποδη. Μη δυσανασχετείς, λοιπόν, όταν σφάλεις, γιατί δεν είναι αυτό το πρόβλημα. Το πραγματικό πρόβλημα βρίσκεται στην ανάμνηση του λάθους, μια ανάμνηση από το παρελθόν, που αντί να σου ανοίξει διάπλατα το δρόμο για το μέλλον, σε κρατάει δέσμια με αποτέλεσμα να μην προοδεύεις, ούτε σε προσωπικό ούτε καν σε επαγγελματικό επίπεδο. 

Το παρελθόν, λοιπόν, οφείλει να παραμείνει στο παρελθόν. Διαφορετικά, θα υποφέρεις από τα παρακάτω συναισθήματα και εμπόδια: 

1. Μετανιώνεις για επιλογές που έκανες ΤΟΤΕ και σε οδήγησαν σε μια άσχημη εμπειρία. Η αποδοχή του λάθους σου είναι θετικό σημάδι, αλλά δεν θα πρέπει να συγκρίνεις καμιά παρόμοια κατάσταση ή εμπειρία με εκείνο το λάθος. Να μετανιώνεις μόνο για το παρελθόν, όχι για οτιδήποτε πρόκειται να σου συμβεί στο παρόν και το μέλλον. 

2. Μια τέτοια ανάμνηση που καθοδηγεί τη ζωή σου στο ΤΩΡΑ,  σε κάνει να θεωρείς τον εαυτό σου αξιολύπητο ή καλύτερα θύμα μιας κακής μεταχείρισης. Κι όταν κάποιος χαρακτηρίζεται ως θύμα, τότε δεν φέρει ευθύνες για τις πράξεις του, σωστά; Σωστά. Αυτή είναι η πιο βολική θέση, αν θέλεις να βιώνεις μια καθημερινότητα στην οποία εσύ δεν αναλαμβάνεις τις ευθύνες όσων πράττεις. Σε οδηγεί ωστόσο σε αδιέξοδο, το οποίο, αργά ή γρήγορα, θα το αντιληφθείς.  

3. Τρίτο -και εξίσου σπουδαίο να αναφερθεί- είναι η έλλειψη κινήτρου για να προχωρήσεις, να γίνεις καλύτερη, σοφότερη και πιο παραγωγική. Οι καλές στιγμές του... σκληρού δίσκου σου αλλά και οι κακές είναι -όπως είπα και προηγουμένως- για να μαθαίνεις τη ζωή, κοιτώντας την κατάματα. Στην περίπτωση, όμως, που ακούς συχνά μια φωνή μέσα σου να λέει: "Μα τα πράγματα ΤΟΤΕ ήταν πολύ διαφορετικά", ξύπνα από το όνειρο και συνειδητοποίησε πως ζεις για το «Τώρα τι κάνουμε;». 

Hot αυτή τη στιγμή!

DO IT YOURSELF

Να τι θα φορέσεις στην επόμενη βραδινή σου έξοδο

Ακόμη και αν ο καιρός γράφει… μείον, εσύ θα είσαι in style!
ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Τελικά υπάρχουν τρόφιμα με αρνητικές θερμίδες;

Ώρα να μάθεις αν όντως υπάρχουν τρόφιμα που αποδίδουν λιγότερες θερμίδες από αυτές που δαπανά ο οργανισμός για την πέψη τους.
FASHION TRENDS

Αυτή η τάση είναι η πιο chic εναλλακτική του νυφικού φορέματος

Γιατί μια λευκή ολόσωμη φόρμα πρέπει να είναι το ρούχο που θα φορέσεις την ημέρα του γάμου σου!
ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

"Καλησπέρα από το Χαλέπι. Διαβάζω για να ξεχάσω τον πόλεμο"

Η Bana Alabed είναι 7 χρονών και μαζί με τη μητέρα της, διατηρεί έναν από τους πιο καθηλωτικούς λογαριασμούς στο Twitter.
DO IT YOURSELF

To πιο εύκολο και κομψό μανικιούρ για να δοκιμάσεις τώρα

Πριν κλείσεις το επόμενο ραντεβού στην μανικιουρίστα σου δοκίμασε αυτό!
ΑΣΚΗΣΗ

«Αν και δεν έχω παχύνει, τα ρούχα μου με στενεύουν. Τι συμβαίνει;»

Το πρόβλημα είναι συνηθισμένο και –ευτυχώς- υπάρχει λύση υποστηρίζουν οι ειδικοί.