Skip to main content

SINGLES

The fabulous rules: 5 χρυσοί κανόνες για να γίνεις ένα υπέροχο πλάσμα

Πηγάζει από μέσα σου... 



Πόσο θα σου κοστίσει, άραγε, μια προσπάθεια να γίνεις το πιο υπέροχο και σπουδαίο θηλυκό επάνω στη γη; Ποιες είναι οι θυσίες που επιβάλλεται να κάνεις; Για την ακρίβεια, εξαρτάται μονάχα από την οπτική γωνία του καθενός. Αν πιστεύεις πως η ομορφιά και το κύρος αποτελούν κατακτήσεις που σχετίζονται με την εξωτερική εμφάνιση, τότε πιθανώς να χρειαστείς ένα καλό budget κι έναν στυλίστα. 

Ωστόσο, το μυστικό κρύβεται αλλού. Για να γίνω πιο σαφής, το μυστικό κρύβεται μέσα σου κι ήρθε η ώρα να μάθεις τους χρυσούς κανόνες που θα σε βοηθήσουν να ξεχωρίσεις. 

1. Καλλιέργησε την ικανότητα του καλού ακροατή και εξέφρασε κάθε σου άποψη ξεκάθαρα και κατανοητά, αφού πρώτα σκεφτείς κι από τη σκοπιά των άλλων. 

2. Γέμισε τα λόγια σου με ευγένεια και μην παραφέρεσαι. 

3. Επέτρεψε στην ομορφιά να λάμψει από μέσα σου απελεηθερώνοντας τη θετική σου αύρα με ένα γλυκό χαμόγελο. Ακόμα κι ένα πανάκριβο outfit θα μοιάζει φτωχό και ξεπερασμένο, αν εσύ η ίδια είσαι δυσαρεστημένη μέσα του. 

4. Ανάπτυξε την εσωτερική αρμονία και μάθε να ελέγχεις τον πανικό. Η έλλειψη ψυχραιμίας βρίσκεται σε αντίθεση με την έννοια του θελκτικού. 

5. Αγάπησε τον εαυτό σου, γι' αυτό που πραγματικά είναι. 

Διαβάστε επίσης

SINGLES

16 σημάδια ότι αναζητάτε την ευτυχία σε όλα τα λανθασμένα μέρη

Πώς να σταματήσετε να ψάχνετε την ευτυχία εκεί που δεν θα την βρείτε

SINGLES

Πώς να καταλάβεις αν σε θέλει από τα μηνύματά του

Αποκωδικοποιώντας τη γραπτή σας επικοινωνία

SINGLES

Ο έρωτας δεν είναι σινεμά, μωρό μου…

Τοξικές σχέσεις που ρομαντικοποιήθηκαν στην οθόνη