Skip to main content

SINGLES

Positive Vibes: 4 θετικές πεποιθήσεις που πρέπει να υιοθετήσεις, τώρα!

Και θα αλλάξει η ζωή σου. 



Όσες αναποδιές, όσα εμπόδια ή προβλήματα σου παρουσιάσει η ζωή, η θετική σκέψη και στάση απέναντι τους έχει αποδειχθεί ως ο πιο ορθός τρόπος για να τα αντιμετωπίσεις, να διατηρήσεις τη λογική και να επιβιώσεις από το δράμα.  

Σου παρουσιάζω, λοιπόν, ορισμένες θετικές πεποιθήσεις -  επιβεβαιώσεις, που αρκεί να τις υιοθετήσεις, για να δεις πόσο πιο εύκολα είναι τα πράγματα, όταν δε γίνεσαι θύμα του πανικού και της απογοήτευσης. 

1. Πείσε τον εαυτό σου, πως είσαι μοναδική, ξεχωριστή και πολύτιμη, όπως άλλωστε μοναδικός είναι κάθε άνθρωπος επάνω στη γη. Έτσι, μαθαίνοντας να φροντίζεις τη μοναδικότητά σου, οι φιλοδοξίες σου θα έρχονται αυτομάτως πιο κοντά στην πραγματικότητα, αφού θα προσπαθείς ολοένα και περισσότερο. 

2. Κατέστησε τη φράση «μπορώ να τα καταφέρω» ως ασυνείδητη υπενθύμιση στον εαυτό σου. Αυτό σου δίνει θάρρος και τόλμη για να μην παρατήσεις ποτέ το στόχο σου. 

3. Νιώσε ότι προσελκύεις τον έρωτα. Ίσως αρχικά να φανεί δύσκολο «πιστεύω»  έως και ακατόρθωτο, αν έχεις φρέσκο το χωρισμό στο τσεπάκι σου, όμως αποτελεί τρομερά ενθαρρυντική σκέψη, το να πιστεύει κανείς ότι μπορεί να προσφέρει απλόχερα την αγάπη σε κάποιον και αυτή να είναι 100% αμοιβαία. 

4. "Είμαι υγιής και ευτυχισμένη". Ακόμα κι αν δεν είναι αλήθεια, το μυαλό είναι ικανό για θαύματα, καθώς ακόμη και μια αρρώστια μπορεί να θεωρηθεί ψυχοσωματική. Επανέλαβε αυτή τη φράση καθημερινά και σύντομα θα γευτείς τη θετική πλευρά της ζωής.  

Διαβάστε επίσης

SINGLES

16 σημάδια ότι αναζητάτε την ευτυχία σε όλα τα λανθασμένα μέρη

Πώς να σταματήσετε να ψάχνετε την ευτυχία εκεί που δεν θα την βρείτε

SINGLES

Πώς να καταλάβεις αν σε θέλει από τα μηνύματά του

Αποκωδικοποιώντας τη γραπτή σας επικοινωνία

SINGLES

Ο έρωτας δεν είναι σινεμά, μωρό μου…

Τοξικές σχέσεις που ρομαντικοποιήθηκαν στην οθόνη

Προτεινόμενα

FASHION RADAR

Η Rihanna κλέβει τις εντυπώσεις με το statement look της σε oversized fit

Τι φόρεσε η αγαπημένη RiRi στην επίσημη παρουσίαση της Fenty x PUMA;

ASK THE EDITOR

6 fluid αντιηλιακά για εσένα που δεν αντέχεις τη λιπαρότητα στην επιδερμίδα σου

Με τα προϊόντα που υπάρχουν πλέον στην αγορά δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για να παραλείψεις την πιο σημαντική ασπίδα για το δέρμα σου

ΤΑΞΙΔΙ

4 ευρωπαϊκά ξενοδοχεία με ιδιαίτερο χαρακτήρα που δεν πρέπει να χάσετε

Τίποτα δεν ξεκουράζει τον νου και δεν διευρύνει το ανθρώπινο πνεύμα όσο τα ταξίδια.