Skip to main content

SINGLES

Vespa για πάντα

Είμαι πολύ ελεύθερος τύπος. Ανεξάρτητη και ξεχωριστή, μοντέρνα και (συγχρόνως) κλασσική, ξεχωριστή, κλασάτη και (κυρίως) με πολύ στιλ.



Όχι, δεν είμαι υπερβολική. Έχω απλά, το γνώθι σ' αυτόν! Μπορεί να είμαι μιας ηλικίας που ξεπερνάει (κατά πολύ) τα 30 τα 40 και τα...50, αλλά διατηρώ την ακαταμάχητη νεανικότητα μου, τον μεγάλο μου δυναμισμό και την ανυπέρβλητη γοητεία μου.

Αδιαφορώ για τις εφήμερες μόδες, δεν με αγγίζει ο χρόνος που περνάει, και μπορεί να μην είμαι πριγκίπισσα, όπως η Anya στις "Διακοπές στη Ρώμη", μπορεί να μην πήρα Oscar όπως η Όντρεϊ Χέπμπορν (που ερμήνευσε το ρόλο), αλλά τα δικά μου βραβεία, οι δικές μου διακρίσεις είναι σαν 100 Oscar! Aφήστε που και εκεί, στην ταινία δηλαδή, η μεγάλη πρωταγωνίστρια δεν ήταν η Όντρεϊ , αλλά εγώ!

Για να μην ξεχάσω και τους μαγικούς άντρες που κράτησα στην αγκαλιά μου, που με λάτρεψαν και με αποθέωσαν. Άντρες είδωλα, αντικείμενα πόθου και φαντασίωση εκατομμυρίων γυναικών. Από πού ν' αρχίσω και πού να τελειώσω; Από τον Γκρέγκορι Πεκ ως τον Τζουντ Λο, είναι μεγάλη και μακριά η λίστα. 

Όσο για το μεγάλο μου ίνδαλμα, τον Umberto Eco, ε, αυτός κι αν με ανέβασε στα ουράνια, γράφοντας για μένα ένα κείμενο λατρείας και αφοσίωσης.

"Η Vespa, στα μάτια μου", έγραψε για μένα ο λατρεμένος μου συγγραφέας, "είναι συνδεδεμένη με την αμαρτία και τον πειρασμό. Όχι τον πειρασμό κατοχής του ίδιου του αντικειμένου, όσο της ελευθερίας επίσκεψης τόπων όπου είναι το μόνο μέσο μεταφοράς. Την έχω καταχωρήσει στη φαντασία μου όχι ως αντικείμενο πόθου, αλλά ως σύμβολο μιας ανεκπλήρωτης επιθυμίας" 

Το κείμενο αυτό μου το αφιέρωσε στα γενέθλια μου, όταν έκλεισα τα 50! Μόνο! Κι αν αυτό δεν είναι το απόλυτο εγκώμιο για μια γυναίκα, τότε πραγματικά δεν ξέρω ποιο μπορεί να είναι.

Ήμουν, είμαι και θα παραμείνω η πρωταγωνίστρια της κάθε μέρας, η ροζ, γαλάζια, ασημένια, μαύρη, λευκή, παντοτινή αγαπημένη. Και θα βρεθούμε όλοι μαζί για να σβήσουμε τα κεράκια στα γενέθλια των 70 χρόνων μου. 

So long!

ΥΓ: Θα σας είναι πολύ χρήσιμες οι παρακάτω πληροφορίες. Γι αυτό, συνεχίστε την ανάγνωση…

Vespa GTS 250

Διασταύρωσε το σχέδιο της Vespa με τις επιδόσεις ενός μεγάλου GT και θα πάρεις την μοναδική Vespa GTS 250, ένα δίτροχο που ξεχωρίζει για το  πραγματικά μοναδικό του στιλ στην πολυπληθή κατηγορία  των scooter  GT.

H Vespa GTS 250, διαθέτει τετράχρονο κινητήρα 250cc, τεσσάρων βαλβίδων και ηλεκτρονικό ψεκασμό, σύμφωνα πάντα με τις προδιαγραφές Euro-3, αναλογικό / ψηφιακό πίνακα οργάνων, και αποτελεί τη μοντέρνα έκδοση της θρυλικής GS και την ιδανική πρόταση της κατηγορίας.

Εκτός από τον υπερμοντέρνο, ισχυρό τετράχρονο υδρόψυκτο κινητήρα 250cc, με ηλεκτρονικό ψεκασμό, η Vespa GTS διαθέτει δυο δισκόφρενα και πλαίσιο από χάλυβα. Ξεχωριστά χαρακτηριστικά γνωρίσματα περιλαμβάνουν το φωτιστικό σώμα της ουράς, το πάνελ των οργάνων, μια φαρδιά σπορ σέλα και μια εκλεκτής ποιότητας σχάρα πίσω  σε στυλ Vespa.

Σε μια αγορά scooter GT, όπου οι αναβάτες είναι κακομαθημένοι εκ πεποιθήσεως, η Vespa GTS αποτελεί την έξυπνη επιλογή «όλα σε ένα». Συνδυάζει την κλάση της Vespa, την μοναδική εμφάνιση και την ευελιξία με τις επιδόσεις και την τεχνολογική αρτιότητα των μεγάλων scooter GT. Είναι Vespa και ξεχωρίζει για το όνομα και την εμφάνισή της στις διαδρομές μέσα και έξω από την πόλη.

Η Vespa GTS 250  διαθέτει δυναμικά χαρακτηριστικά ενώ αποτελεί συνέχεια στην παράδοση που ξεκίνησε η GS το 1955 και συνεχίστηκε μέσω των διαφόρων αγωνιστικών προτύπων όπως τα 90 SS και 50 Special, καθώς και η Vespa Rally.

Μπορείς να αποκτήσεις σήμερα το κλασικό δίτροχο που έφερε το  πραγματικό στυλ  στην πολυπληθή κατηγορία  των scooter GT, στη μοναδικά ανταγωνιστική τιμή των 3.550€.

Διαβάστε επίσης

SINGLES

16 σημάδια ότι αναζητάτε την ευτυχία σε όλα τα λανθασμένα μέρη

Πώς να σταματήσετε να ψάχνετε την ευτυχία εκεί που δεν θα την βρείτε

SINGLES

Πώς να καταλάβεις αν σε θέλει από τα μηνύματά του

Αποκωδικοποιώντας τη γραπτή σας επικοινωνία

SINGLES

Ο έρωτας δεν είναι σινεμά, μωρό μου…

Τοξικές σχέσεις που ρομαντικοποιήθηκαν στην οθόνη

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός