Skip to main content

SINGLES

8 τρόποι να γίνεις πιο σέξι, για τα μάτια του μόνο

Στο χέρι σου είναι...



Οι γυναίκες δεν αισθανόμαστε την ίδια αυτοπεποίθηση κάθε φορά που κοιμόμαστε με τον σύντροφό μας. Είναι λογικό: κάποιες φορές νιώθεις σέξι και κάποιες άλλες καθόλου. Αν θέλεις να τονώσεις λίγο το ηθικό σου και να αισθανθείς σέξι -πρώτα για εσένα και μετά για εκείνον- ώστε να περάσεις και καλύτερα στο κρεβάτι, τότε υπάρχουν κάποιοι απλοί τρόποι για να αισθανθείς πιο όμορφη, στη στιγμή.

1. Πίστεψε το: Εάν δεν νιώθεις σέξι, τότε μπορείς να υποκριθείς. Αρκεί να έχεις το βλέμμα που δείχνει αυτοπεποίθηση και σταδιακά θα αισθανθείς πιο όμορφη!

2. Μην ακολουθείς τη μόδα: Αγόρασε εσώρουχα και ρούχα που θα σε κάνουν να αισθάνεσαι πιο σέξι και που θα ταιριάζουν στο σώμα σου. Το αγόρι σου θα το εκτιμήσει!

3. Περιποιήσου τα μαλλιά σου: Η Sophia Loren είχε πει ότι τα ρόλεϊ είναι το απόλυτο μυστικό ομορφιάς της και είχε δίκιο: Μια γυναίκα που έχει πάντα λαμπερά μαλλιά και με όγκο αισθάνεται καλύτερα και το μεταδίδει και στους άλλους!

4. Η σωστή στάση: Όταν γδυθείς μπροστά του… θυμήσου αυτό που σου έλεγε η δασκάλα στο μπαλέτο «μέσα η κοιλιά, έξω ο πωπός»! Η σωστή στάση του σώματος θα αναδείξει τα καλά σου σημεία και θα σε κάνει στα μάτια του την πιο σέξι γυναίκα.

5. Κάνε τον να αισθανθεί μοναδικός: Γιατί αυτό σε κάνει πιο σέξι; Μα ακριβώς επειδή οι άντρες βρίσκουν πολύ ερεθιστική μια γυναίκα που τους κάνει να χατίρια και τους χαρίζει κοπλιμέντα!

6. Μίλα του γλυκά: Εκτός από την εμφάνιση και τον τρόπο που τον αγγίζεις, έχει σημασία και η φωνή. Μίλα του αργά και γλυκά και θα μπεις και εσύ αμέσως στην ίδια διάθεση.

7. Πάρε πρωτοβουλίες: Μην περιμένεις να τα κάνει όλα αυτός. Οι άντρες λατρεύουν μια γυναίκα που ξέρει τι θέλει και πώς να το πάρει.

8. Xαμογέλα: Οι άντρες που παραδέχονται ότι ερωτεύθηκαν μια γυναίκα χάρη στο χαμόγελό της δεν λένε ψέματα. Όταν χαμογελάς φαίνεται η πραγματική ομορφιά σου, κι όταν περνάς καλά είσαι πραγματικά σέξι.

 

Διαβάστε επίσης

SINGLES

11 ενδείξεις ότι υπερασπίζεστε τον εαυτό σας και δεν ανέχεστε τις αηδίες των άλλων

Δεν συμβιβάζεστε με τίποτα λιγότερο απ’ αυτό που είναι επιλογή σας

SINGLES

16 σημάδια ότι αναζητάτε την ευτυχία σε όλα τα λανθασμένα μέρη

Πώς να σταματήσετε να ψάχνετε την ευτυχία εκεί που δεν θα την βρείτε

SINGLES

Πώς να καταλάβεις αν σε θέλει από τα μηνύματά του

Αποκωδικοποιώντας τη γραπτή σας επικοινωνία

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 25 Απριλίου

Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική

ΣΧΕΣΕΙΣ

Αμερικανική έρευνα: 20 φράσεις υποστήριξης που θες να ακούς και να μοιράζεσαι με άλλους

«Είμαι υπερήφανος για εσένα», «Πιστεύω σε εσένα», απλές φράσεις που θέλουμε να ακούμε και να μοιραζόμαστε με άλλους και έχουν τεράστια συναισθηματική δύναμη. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΘΕΑΤΡΟ

Θέατρο στη Στέγη: «Περιμένοντας τον Γκοντό» σε σκηνοθεσία Θεοόδωρου Τερζόπουλου

15 – 19 Μαΐου 2024 | Κεντρική Σκηνή | Τετάρτη – Κυριακή | 20:30