Γιατί η καριέρα σου και η ερωτική σου ζωή δεν πάνε μαζί; - AllYou.gr

Search

Γιατί η καριέρα σου και η ερωτική σου ζωή δεν πάνε μαζί;

Κάτι θα φταίει...

> ΕΓΩ ::
21 Απριλίου 2015

Όλοι μας, λίγο ή πολύ, «παλεύουμε» καθημερινά για την εξέλιξη μας σε επαγγελματικό επίπεδο, καθώς και για μια υγιή προσωπική κι ερωτική ζωή. Φαινομενικά μοιάζει εύκολο, ωστόσο, τις περισσότερες φορές, η καριέρα και η επαγγελματική ανέλιξη συνοδεύονται από προβλήματα ανάμεσα στα ζευγάρια

Αν το παραπάνω θέμα σου ακούγεται οικείο, τότε μάλλον βρίσκεσαι κι εσύ στην κατηγορία των ανθρώπων που πρέπει να βρουν την ισορροπία μεταξύ σκληρής δουλειάς και ερωτικής ζωής. Για να το καταφέρεις, ακολούθησε μερικές  χρήσιμες συμβουλές:

• Μη διαμαρτύρεσαι συνεχώς για το υπερβολικό άγχος και στρες που σου προκαλεί το εργασιακό σου περιβάλλον.

• Βάλε σε προτεραιότητα τη σχέση σου τις ημέρες που έχεις ρεπό ή -τουλάχιστον- περισσότερο ελεύθερο χρόνο και απόλαυσε στιγμές χαλάρωσης και διασκέδασης μαζί με τον αγαπημένο σου.

• Φρόντισε, ώστε να απαντάς στις κλήσεις και τα μηνύματα αγωνίας του συντρόφου σου. Πρόκειται για τον άνθρωπο σου και όχι για κάποιο συνεργάτη, που θέλεις ή πρέπει να «γειώσεις».

• Μείνει μακριά από τη λίστα των ανθρώπων –θυμάτων που αποφεύγουν το σεξ λόγω υπερβολικής κούρασης ή έλλειψης ερωτικής διάθεσης. Μια τέτοια συμπεριφορά αδράνειας σημαίνει αυτομάτως, πως  η χημεία, το πάθος, η έλξη αρχίζουν να σβήνουν.

• Δείξε χαρά και ευγνωμοσύνη για τις καθημερινές σας μικρές απολαύσεις και στιγμές. Η δουλειά σου δίνει χρήμα και καταξίωση, όχι όμως αγάπη. Ακολούθησε το allyou στο Instagram!