6 (απλές) συμβουλές για καλύτερη ζωή - AllYou.gr

Search

6 (απλές) συμβουλές για καλύτερη ζωή

Κάνε πιο καλή την κάθε μέρα σου...

> ΕΓΩ ::
23 Απριλίου 2015

Το να αλλάξεις την καθημερινότητα σου είναι απλό και δεν ξεκινάει ούτε από την τέλεια δουλειά, ούτε από την ιδανική σχέση. Ξεκινάει από μέσα σου. Διάβασε λοιπόν 6 χρήσιμες συμβουλές που θα αλλάξουν τη ζωή σου μέχρι να πεις... «καλημέρα»!

1. Χαλάρωση από το πρωί: Ακόμα και πέντε λεπτά χαλάρωσης το πρωί, μπορεί να επηρεάσουν θετικά την υπόλοιπη μέρα. Βάλε ένα όμορφο τραγούδι για να ξυπνήσεις, αφιέρωσε αρκετό χρόνο για το πρωινό σου και φρόντισε ώστε να μην ετοιμαστείς βιαστικά. Διαφορετικά δεν θα έχεις την απαραίτητη ενέργεια για τις καθημερινές υποχρεώσεις σου αλλά και την καλή διάθεση για να είσαι πιο ήρεμη. 

2. Γυμναστική το πρωί: Η γυμναστική απελευθερώνει ενδορφίνες, τονώνει το ανοσοποιητικό και σε βοηθά να νιώθεις αυτοπεποίθηση για το σώμα σου. Δεν χρειάζονται αρκετά λεπτά μέσα στην ημέρα, ακόμα και λίγη ώρα είναι αρκετή για να αισθανθείς καλύτερα.

3. Σωστή διατροφή: Είμαστε αυτό που τρώμε, λένε, και έχουν απόλυτο δίκιο, αφού η σωστή διατροφή όχι μόνο μας δίνει τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά αλλά διατηρεί την σιλουέτα μας. Έτσι είμαστε αλλά και φαινόμαστε υγιείς.

4. Νερό: Κάθε φορά που αισθάνεσαι κουρασμένη πίνεις καφέ, όμως η αλήθεια είναι ότι το νερό μπορεί να ενυδατώσει και να ξυπνήσει τον οργανισμό μας σε μεγαλύτερο βαθμό, ενώ ταυτόχρονα θα μας δώσει και την ενέργεια που χρειαζόμαστε μέσα στην μέρα.

5. Άκου το το σώμα σου: Οι ευτυχισμένοι άνθρωποι "ακούν" το σώμα τους και τις ανάγκες του. Σταματούν το φαγητό όταν αισθάνονται χορτασμένοι, κάνουν γυμναστική όταν αισθάνονται πιεσμένοι και δεν πίνουν αλκοόλ ανεξέλεγκτα.

6. Λαχανικά: Μην επιλέγεις λαχανικά μόνο όταν κάνεις δίαιτα. Τα λαχανικά πρέπει να βρίσκονται καθημερινά στο πιάτο σου, για να λαμβάνεις όλα τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται ο οργανισμός σου για να λειτουργεί στην εντέλεια.

 Ακολούθησε το allyou στο Instagram!