Skip to main content

SINGLES

5 τρόποι να διεκδικήσεις αυτά που θέλεις

Πάρε όσα χρειάζεσαι...



Για να διεκδικήσεις αυτά που θέλεις, δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα έρθεις σε ρήξη με τους άλλους. Μάθε μερικούς τρόπους για να παίρνεις αυτό που επιθυμείς διακριτικά και αποτελεσματικά. Είτε είναι αύξηση, είτε διακοπές, είτε απλά το τηλέφωνο από τον άντρα στην άκρη του μπαρ. 

1. Είναι δικαίωμά σου. Αν θέλεις να ζητήσεις άδεια, ρεπό ή αύξηση από τον ανώτερό σου, σκέψου ότι είναι στα δικαιώματά σου. Δεν θέλεις να σε εκμεταλλεύονται, σωστά; Πάρε λοιπόν το κουράγιο και πήγαινε να διεκδικήσεις καλύτερες εργασιακές συνθήκες.

2. Δώσε επιχειρήματα. Οτιδήποτε κι αν θέλεις να διεκδικήσεις από κάποιον, δώσε όλα τα επιχειρήματα για να τον πείσεις να στο παραχωρήσει. Όσο πιο σφαιρική είναι η επιχειρηματολογία σου, τόσο πιο εύκολα θα καταφέρεις να έχεις θετικά αποτελέσματα στην προσπάθειά σου.

3. Ευγένεια πάνω απ' όλα. Αν χάσεις τους τρόπους σου, τότε θα χάσεις και το δίκιο σου. Ό,τι κι αν είναι αυτό που θέλεις, προσπάθησε να μείνεις πάντα ευγενική κατά τη διαδικασία διεκδίκησής του και δε θα το μετανιώσεις.

4. Ο πιο γλυκός εαυτός σου. Ποιος μπορεί να αντισταθεί σε μία χαμογελαστή, γλυκιά παρουσία που ζητάει με νάζι κάτι; Πόσο μάλλον αν αυτό που ζητάς είναι το τηλέφωνο του…

5. Επέμεινε. Αν δεν τα καταφέρεις να πάρεις αυτό που θες με την πρώτη, μην το βάζεις κάτω. Συνέχισε τις προσπάθειες μέχρι τέλους. Άλλωστε, οι μάχες που χάθηκαν είναι αυτές που δεν δώσαμε ή αυτές που εγκαταλείψαμε στη μέση.

 

Διαβάστε επίσης

SINGLES

Πώς να βελτιώσεις την καθημερινότητα και την ποιότητα ζωής σου σε τέσσερα απλά βήματα

Ηρεμία, ενσυνείδηση, αυτοπεποίθηση και καλός ύπνος θα σε βοηθήσουν να κατακτήσεις πιο εύκολα τους προσωπικούς στόχους ευεξίας

SINGLES

Συμπεριφορές και χαρακτηριστικά που σκοτώνουν αμέσως τη μεταξύ σας χημεία και έλξη

Τι να αποφύγετε για να μην ξενερώσετε τον (υποψήφιο κι όχι μόνο) σύντροφό σας

SINGLES

Πώς να καταλάβετε ότι έχετε «αλλεργία» στις σχέσεις

10 σημάδια ότι η προσωπικότητά σας δεν είναι συμβατή με το να είστε σε σχέση

Προτεινόμενα

ASK THE EDITOR

Peach Perfect: Γιατί να υιοθετήσεις τις ροδακινί αποχρώσεις στο μακιγιάζ σου αυτή την άνοιξη

Και τέσσερις επιλογές προϊόντων από τη beauty editor του AllYou που θα απογειώσουν το makeup look σου

ΣΠΙΤΙ

6 απλοί τρόποι για να ομορφύνεις την κουζίνα σου

Δεν χρειάζεται κόπο, αλλά τρόπο!