ΑΥΤΑ είναι τα 4 σημεία του σώματος σου που λατρεύει - AllYou.gr

Search

ΑΥΤΑ είναι τα 4 σημεία του σώματος σου που λατρεύει

Άβυσσος η ψυχή των ανδρών.

> ΕΓΩ ::
04 Ιουνίου 2015

Λένε για εμάς τις γυναίκες ότι ώρες ώρες είμαστε αψυχολόγητες και απρόβλεπτες, αλλά και οι άντρες δεν πάνε πίσω. Έρευνες έχουν δείξει ότι τα πράγματα που αγαπάνε περισσότερο πάνω μας, δεν είναι σε καμία περίπτωση αυτά που πιστεύουμε, φανταζόμαστε ή μπορούμε να προβλέψουμε. Όχι, δεν είναι το στήθος, τα οπίσθια μας, δεν είναι τα πόδια μας. Είναι τα εξής 4:

1. Αυχένας: Σύμφωνα με τα ευρήματα ερευνών, μια γυναίκα με μαλλιά πιασμένα ψηλά, που να δείχνει δηλαδή τον αυχένα της, εκπέμπει πολύ περισσότερη σεξουαλικότητα απ' ότι αν τα είχε κάτω. Δεν ξέρουμε ακριβώς τον λόγο, αλλά οι άντρες λατρεύουν το σημείο αυτό, όχι μόνο να το αγγίζουν και να το φιλάνε, αλλά ακόμα και να το χαζεύουν. Οπότε μην το σκέφτεσαι: κάνε αλογοουρά. 

2. Απαλό δέρμα: Όταν λέμε απαλό δέρμα, δεν εννοούμε μόνο το πρόσωπο, αλλά αναφερόμαστε κυρίως στα χέρια, την πλάτη και σε άλλα σημεία τα οποία είναι εύκολα προσβάσιμα.

3. Πλάτη: Όσο στήθος κι όσο πόδι κι αν δείξεις, η γυμνή πλάτη είναι κυριολεκτικά αξεπέραστη. Είναι η ραχοκοκαλιά που τρελαίνει τους άντρες; Είναι, ίσως, ότι μόνο αυτό τους αφήνεις να δουν; Ότι κι αν είναι, οι άντρες ενθουσιάζονται με τη γυμνή πλάτη, ειδικά αν όλα τα υπόλοιπα παραμένουν κρυμμένα.

4. Τα κόκαλα του λαιμού: Οι άντρες τρελαίνονται για κόκαλα. Όταν μάλιστα πρόκειται για τα λεπτά κοκαλάκια που διαγράφονται στη βάση του λαιμού μας, μπορούμε να πούμε ότι είναι εγγυημένο μυστικό επιτυχίας. Οι άντρες τα θεωρούν τόσο σέξι, που είναι ικανοί να τα παρατηρούν για ώρες.

Hot αυτή τη στιγμή!

ΠΑΙΔΙ

To τάισμα αλεσμένων με το κουτάλι, οδηγεί σε παχυσαρκία!

Μια ενδιαφέρουσα έρευνα που πρέπει να διαβάσει κάθε νέα μαμά.
ΣΠΙΤΙ

Αυτό το κρεβάτι είναι μόνο για το κινητό σου

Εσύ έχεις ένα αναπαυτικό στρώμα να ξεκουραστείς τη νύχτα. Το κινητό σου;
ΠΑΙΔΙ

Υπάρχει οστεοπόρωση στα παιδιά;

Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για τη χαμηλή οστική πυκνότητα-μάζα στα παιδιά.
ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Έτσι θα κρατήσεις φρέσκα τα κομμένα φρούτα

'Ενα απλό τρικ για να παρατείνεις τη ζωή των αγαπημένων φρούτων που έχεις ήδη κόψει!
FASHION NEWS
BEAUTY NEWS

Τα 10 καλύτερα hairstyles από το φαντασμαγορικό show της Victoria's Secret

Όταν ζηλέψαμε τα αψεγάδιαστα χτενίσματα που είχαν τα "αγγελάκια"...