Skip to main content

SINGLES

ΑΥΤΑ είναι τα 4 σημεία του σώματος σου που λατρεύει

Άβυσσος η ψυχή των ανδρών.



Λένε για εμάς τις γυναίκες ότι ώρες ώρες είμαστε αψυχολόγητες και απρόβλεπτες, αλλά και οι άντρες δεν πάνε πίσω. Έρευνες έχουν δείξει ότι τα πράγματα που αγαπάνε περισσότερο πάνω μας, δεν είναι σε καμία περίπτωση αυτά που πιστεύουμε, φανταζόμαστε ή μπορούμε να προβλέψουμε. Όχι, δεν είναι το στήθος, τα οπίσθια μας, δεν είναι τα πόδια μας. Είναι τα εξής 4:

1. Αυχένας: Σύμφωνα με τα ευρήματα ερευνών, μια γυναίκα με μαλλιά πιασμένα ψηλά, που να δείχνει δηλαδή τον αυχένα της, εκπέμπει πολύ περισσότερη σεξουαλικότητα απ' ότι αν τα είχε κάτω. Δεν ξέρουμε ακριβώς τον λόγο, αλλά οι άντρες λατρεύουν το σημείο αυτό, όχι μόνο να το αγγίζουν και να το φιλάνε, αλλά ακόμα και να το χαζεύουν. Οπότε μην το σκέφτεσαι: κάνε αλογοουρά. 

2. Απαλό δέρμα: Όταν λέμε απαλό δέρμα, δεν εννοούμε μόνο το πρόσωπο, αλλά αναφερόμαστε κυρίως στα χέρια, την πλάτη και σε άλλα σημεία τα οποία είναι εύκολα προσβάσιμα.

3. Πλάτη: Όσο στήθος κι όσο πόδι κι αν δείξεις, η γυμνή πλάτη είναι κυριολεκτικά αξεπέραστη. Είναι η ραχοκοκαλιά που τρελαίνει τους άντρες; Είναι, ίσως, ότι μόνο αυτό τους αφήνεις να δουν; Ότι κι αν είναι, οι άντρες ενθουσιάζονται με τη γυμνή πλάτη, ειδικά αν όλα τα υπόλοιπα παραμένουν κρυμμένα.

4. Τα κόκαλα του λαιμού: Οι άντρες τρελαίνονται για κόκαλα. Όταν μάλιστα πρόκειται για τα λεπτά κοκαλάκια που διαγράφονται στη βάση του λαιμού μας, μπορούμε να πούμε ότι είναι εγγυημένο μυστικό επιτυχίας. Οι άντρες τα θεωρούν τόσο σέξι, που είναι ικανοί να τα παρατηρούν για ώρες.

Διαβάστε επίσης

SINGLES

11 ενδείξεις ότι υπερασπίζεστε τον εαυτό σας και δεν ανέχεστε τις αηδίες των άλλων

Δεν συμβιβάζεστε με τίποτα λιγότερο απ’ αυτό που είναι επιλογή σας

SINGLES

16 σημάδια ότι αναζητάτε την ευτυχία σε όλα τα λανθασμένα μέρη

Πώς να σταματήσετε να ψάχνετε την ευτυχία εκεί που δεν θα την βρείτε

SINGLES

Πώς να καταλάβεις αν σε θέλει από τα μηνύματά του

Αποκωδικοποιώντας τη γραπτή σας επικοινωνία

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.