Μαρμελάδες, κινητά και νέα επιχειρηματικότητα! - AllYou.gr

Search

Μαρμελάδες, κινητά και νέα επιχειρηματικότητα!

Διάβασε τον παρακάτω διάλογο. Θα μάθεις πράγματα που σίγουρα σ' ενδιαφέρουν. Εσύ δεν έχεις παρά να διαλέξεις ρόλο. Ποια από τις 2 shopping maniacs είσαι. Έτοιμη;

> ΕΓΩ ::
02 Ιουνίου 2015

- Ξέρεις τι είναι το jamjar;

- Ξέρω, το βάζο με τη μαρμελάδα.

- Δεν ξέρεις. Είναι το μεγαλύτερο on line department store με τις πιο λαχταριστές χειροποίητες δημιουργίες.

 - Έχει και μαρμελάδες;

- Και ρούχα και αξεσουάρ και κοσμήματα και είδη σπιτιού. Όλα χειροποίητα, ψαγμένα, ξεχωριστά, πρωτότυπα. Φτιαγμένα από ταλαντούχους, ανεξάρτητους δημιουργούς. Τόσο υπέροχα, που θα θέλεις να σκαρφαλώσεις στο ράφι για να τα πάρεις όλα!

- Και για τη μαρμελάδα της μαμάς μου σκαρφάλωνα στο ράφι. Ήταν λαχταριστή.

- Το ίδιο λαχταριστά είναι και τα jamjaro-αντικείμενα. Και πολύ οικονομικά. Και μπορείς να τα αγοράσεις πληρώνοντας με όποιο τρόπο θέλεις εσύ. Και μαθαίνεις και το Sharing Economy.

- Τι είναι το Sharing Economy;

- Οικονομία Διαμοιρασμου, μοιράσματος. Που μπορούμε όλοι εμείς που αγαπάμε το shopping, να μοιραζόμαστε ιδέες, προϊόντα, υπηρεσίες μέσω internet.

- Είναι "τάση"; Μόδα;

- Είναι πολύ δικό μας, πολύ σημερινό, πολύ μπροστά. Γι' αυτό το βράβευσε και η COSMOTE.

- COSMOTE έχω κι εγώ.

-Κι εγώ. Και χαίρομαι που σαν μια εταιρία που προωθεί νέες ιδέες στο χώρο της κινητής τηλεφωνίας, η COSMOTE επέλεξε ως κορυφαία εταιρία την jamjar. Eίναι και οι δύο τους πρωταγωνίστριες στην ανάπτυξη και την εξέλιξη της τεχνολογίας, στην άνοδο των Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας και στην αυξανόμενη πρόσβαση στο διαδίκτυο.

- Πού να "μπω" για να τα δω όλα;

- Στο ειδικά διαμορφωμένο site της COSMOTE. Εκεί θα βρείς και όλες τις δυνατότητες και τις ευκαιρίες που σου προσφέρει το jamjar. Και θα πιστέψεις πως όλα φτιάχτηκαν μόνο για σένα. Που είσαι τρελή fan του shopping.

- Και για σένα!

- ΟΚ, για μας τις δύο!

jamjar_COSMOTE_Sharing Economy_1.jpg

 Ακολούθησε το allyou στο Instagram!