4 πράγματα που δεν ήξερες για το φλερτ - AllYou.gr

Search

4 πράγματα που δεν ήξερες για το φλερτ

Τελειοποίησε τις... τεχνικές σου. 

> ΕΓΩ ::
10 Ιουνίου 2015

1. Υπάρχουν διαφορετικοί τύποι φλερτ. Σύμφωνα με μελέτη του Πανεπιστημίου του Κάνσας, υπάρχουν 5 τύποι φλερτ: Το παραδοσιακό φλερτ, το σωματικό, το ειλικρινές, το παιχνιδιάρικο και το ευγενικό. Το 25% των ανθρώπων επιλέγει το παιχνιδιάρικο, ενώ το 30% προσπαθεί να προσεγγίσει το αντικείμενο του πόθου με ειλικρινές τρόπο.

2. Η φωνή σου. Όταν μια γυναίκα ενδιαφέρεται για τον άντρα που έχει απέναντι της, τείνει να μιλάει με απαλή φωνή και πιο γρήγορα. Και αυτό είναι ένα σημάδι που δεν μπορείς να κρύψεις. 

3. Όλα στα κόκκινα. Έχουμε ξαναπεί ότι το κόκκινο χρώμα αιχμαλωτίζει τα αντρικά βλέμματα σαν μαγνήτης. Είτε επιλέξεις να φορέσεις κόκκινο κραγιόν είτε κόκκινο φόρεμα, αυτό το χρώμα τραβάει τα βλέμματα. Οι ειδικοί συστήνουν πως το κόκκινο όχι μόνο κερδίζει την προσοχή των αντρών σε ένα χώρο, αλλά κάνει τις γυναίκες να δείχνουν περισσότερο ερωτικές.

4. Άγγιξε τον. Όπως το φλερτ έτσι και τα άγγιγμα, χωρίζονται κι αυτά σε κατηγορίες: Το φιλικό (ελαφρύ χτύπημα στον ώμο), το ερωτικό (αγγίγματα στη μέση, στα μπράτσα) και το ακόμη πιο ευθύ που είναι άγγιγμα στο πρόσωπο. Αν είσαι τολμηρή, πες ναι στο τελευταίο, αρκεί να αισθάνεσαι ότι το αντικείμενο του πόθου σου ανταποκρίνεται στο κάλεσμα σου.Ακολούθησε το allyou στο Instagram!