5 απλά πράγματα που σε κάνουν πιο σέξι (και δεν τα λαμβάνεις υπόψη σου) - AllYou.gr

Search

5 απλά πράγματα που σε κάνουν πιο σέξι (και δεν τα λαμβάνεις υπόψη σου)

Τόνισε το sex appeal σου...

> ΕΓΩ ::
23 Ιουνίου 2015

Όλα στα κόκκινα. Σύμφωνα με έρευνες, η πλειοψηφία των ανθρώπων δηλώνουν ότι πολύ πιο πιθανό να ζητούσαν ραντεβού σε μία γυναίκα που φοράει κόκκινο φόρεμα παρά σε μία άλλη που μπορεί να φοράει ακριβώς το ίδιο αλλά σε λευκό. Ναι, το κόκκινο χρώμα επηρεάζει πολύ την ερωτική διάθεση των ανδρών.

...και βγάλε το κραγιόν σου. Μπορεί το κόκκινο στα ρούχα να διεγείρει τους άντρες, αλλά δε συμβαίνει το ίδιο με το κόκκινο στα χείλη. Σύμφωνα πάντα με στατιστικά, η πλειοψηφία προτιμά τα διακριτικά κραγιόν σε τόνους μπεζ ή ροζ.

Χαμογέλα. Απλά, δεν υπάρχει τίποτα πιο ελκυστικό και σέξι από μια κοπέλα που είναι πάντα χαμογελαστή και θετική.

Άστα τα μαλλάκια σου. Και φρόντισε γι αυτά. Μην χαζεύεις τα υπέροχα μαλλιά των celebrities στα περιοδικά πιστεύοντας ότι γεννήθηκαν με καλά γονίδια. Μπορείς κι εσύ να αποκτήσεις όμορφα και λαμπερά μαλλιά, αν τα φροντίζεις σωστά. Βάλε μια καλή μάσκα μια φορά την εβδομάδα, χρησιμοποίησε λαδάκι πριν το στέγνωμα, καθάριζε με τον κομμωτή σου την ψαλίδα τακτικά και φυσικά μην ξεχνάς το conditioner σε κάθε λούσιμο.

Κάνε πλάκα. Δεν είπαμε να γίνεις ο καραγκιόζης της παρέας και να γελοιοποιείσαι επί μονίμου βάσεως, αλλά το να γελάς δυνατά και αβίαστα, να λες αστεία και να μην διστάζεις να παίρνεις έντονες εκφράσεις με το πρόσωπο σου, θα σε κάνουν να δείχνεις περισσότερο άνετη και χαλαρή κι άρα περισσότερο σέξι. Σύμφωνα μάλιστα με έρευνες, οι γυναίκες που παίρνουν έντονες εκφράσεις στο πρόσωπό τους, είναι με διαφορά πιο σέξι και γοητευτικές από τις υπόλοιπες. Ακολούθησε το allyou στο Instagram!