Skip to main content

SINGLES

5 απλά πράγματα που σε κάνουν πιο σέξι (και δεν τα λαμβάνεις υπόψη σου)

Τόνισε το sex appeal σου...



Όλα στα κόκκινα. Σύμφωνα με έρευνες, η πλειοψηφία των ανθρώπων δηλώνουν ότι πολύ πιο πιθανό να ζητούσαν ραντεβού σε μία γυναίκα που φοράει κόκκινο φόρεμα παρά σε μία άλλη που μπορεί να φοράει ακριβώς το ίδιο αλλά σε λευκό. Ναι, το κόκκινο χρώμα επηρεάζει πολύ την ερωτική διάθεση των ανδρών.

...και βγάλε το κραγιόν σου. Μπορεί το κόκκινο στα ρούχα να διεγείρει τους άντρες, αλλά δε συμβαίνει το ίδιο με το κόκκινο στα χείλη. Σύμφωνα πάντα με στατιστικά, η πλειοψηφία προτιμά τα διακριτικά κραγιόν σε τόνους μπεζ ή ροζ.

Χαμογέλα. Απλά, δεν υπάρχει τίποτα πιο ελκυστικό και σέξι από μια κοπέλα που είναι πάντα χαμογελαστή και θετική.

Άστα τα μαλλάκια σου. Και φρόντισε γι αυτά. Μην χαζεύεις τα υπέροχα μαλλιά των celebrities στα περιοδικά πιστεύοντας ότι γεννήθηκαν με καλά γονίδια. Μπορείς κι εσύ να αποκτήσεις όμορφα και λαμπερά μαλλιά, αν τα φροντίζεις σωστά. Βάλε μια καλή μάσκα μια φορά την εβδομάδα, χρησιμοποίησε λαδάκι πριν το στέγνωμα, καθάριζε με τον κομμωτή σου την ψαλίδα τακτικά και φυσικά μην ξεχνάς το conditioner σε κάθε λούσιμο.

Κάνε πλάκα. Δεν είπαμε να γίνεις ο καραγκιόζης της παρέας και να γελοιοποιείσαι επί μονίμου βάσεως, αλλά το να γελάς δυνατά και αβίαστα, να λες αστεία και να μην διστάζεις να παίρνεις έντονες εκφράσεις με το πρόσωπο σου, θα σε κάνουν να δείχνεις περισσότερο άνετη και χαλαρή κι άρα περισσότερο σέξι. Σύμφωνα μάλιστα με έρευνες, οι γυναίκες που παίρνουν έντονες εκφράσεις στο πρόσωπό τους, είναι με διαφορά πιο σέξι και γοητευτικές από τις υπόλοιπες. 

Διαβάστε επίσης

SINGLES

Πώς να βελτιώσεις την καθημερινότητα και την ποιότητα ζωής σου σε τέσσερα απλά βήματα

Ηρεμία, ενσυνείδηση, αυτοπεποίθηση και καλός ύπνος θα σε βοηθήσουν να κατακτήσεις πιο εύκολα τους προσωπικούς στόχους ευεξίας

SINGLES

Συμπεριφορές και χαρακτηριστικά που σκοτώνουν αμέσως τη μεταξύ σας χημεία και έλξη

Τι να αποφύγετε για να μην ξενερώσετε τον (υποψήφιο κι όχι μόνο) σύντροφό σας

SINGLES

Πώς να καταλάβετε ότι έχετε «αλλεργία» στις σχέσεις

10 σημάδια ότι η προσωπικότητά σας δεν είναι συμβατή με το να είστε σε σχέση

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.