Θέλεις μεγαλύτερο μισθό; Κάνε περισσότερο σεξ! - AllYou.gr

Search

Θέλεις μεγαλύτερο μισθό; Κάνε περισσότερο σεξ!

Μία... παράξενη έρευνα μάς αφήνει με το στόμα ανοιχτό. 

> ΕΓΩ ::
15 Ιουλίου 2015

Αν ονειρεύεσαι μία μεγάλα καθήκοντα στον επαγγελματικό τομέα, αν θέλεις διακαώς προαγωγή και έναν υψηλό μισθό η λύση είναι μία: ριξ΄το στο σεξ! Όχι δεν σου κάνουμε πλάκα. Η επιστήμη υποστηρίζει πως όσο πιεσμένη κι αν είσαι στην δύσκολη εποχή κι αν ζούμε, όση όρεξη κι αν δεν έχεις για περιπέτειες στην κρεβατοκάμαρα ο πιο σύντομος δρόμος για να λύσεις το οικονομικό σου πρόβλημα είναι να το κάνεις όσο περισσότερο σεξ μπορείς. 

Ερευνητές διαπίστωσαν ότι οι άνθρωποι που κάνουν σεξ τουλάχιστον τέσσερις φορές την εβδομάδα πληρώνονται καλύτερα από τους ανθρώπους που δεν κάνουν τόσο πολύ σεξ - ανεξάρτητα από την εκπαίδευση ή επάγγελμα τους. Η έλλειψη σωματικής οικειότητας μπορεί να έχει σημαντικές επιπτώσεις στο μυαλό ενός ατόμου του μυαλού, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας.

«Οι άνθρωποι πρέπει να αγαπούν και να αγαπιούνται. Ελλείψει αυτών των στοιχείων, πολλοί άνθρωποι γίνονται ευαίσθητοι στη μοναξιά και η κατάθλιψη μπορεί να επηρεάσει την επαγγελματική ζωή τους», τονίζει ο επικεφαλής της μελέτης. 

Στην έρευνα συμμετείχαν 7.500 άτομα ηλικίας μεταξύ 26 και 50 ετών και σύμφωνα με τα αποτελέσματα, οι άνθρωποι που κάνουν σεξ περισσότερες από τέσσερις φορές την εβδομάδα κερδίζουν 5% περισσότερα από ό, τι εκείνοι που κάνουν σεξ λιγότερο από τέσσερις φορές την εβδομάδα. Επίσης διαπιστώθηκε ότι οι άνθρωποι που δεν κάνουν σεξ καθόλου να κερδίσουν 3% λιγότερο από ό, τι οι άνθρωποι που κάνουν σεξ.Ακολούθησε το allyou στο Instagram!