Ερεύνα SOS: Το σεξ εκτός γάμου σκοτώνει. Κυριολεκτικά. - AllYou.gr

Search

Ερεύνα SOS: Το σεξ εκτός γάμου σκοτώνει. Κυριολεκτικά.

Μείναμε άφωνες...

> ΕΓΩ ::
25 Ιουλίου 2015

Τις προάλλες λέγαμε ότι το σεξ είναι ένα από τα βασικότερα συστατικά της μακροζωίας, καθώς αυξάνει κατακόρυφα τον μέσο όρο ζωής. Κι όμως, μία πρόσφατη έρευνα έδειξε ότι ειδικά για τους άντρες υπάρχει και η αντίθετη όψη του νομίσματος. 

Σε μία πρόσφατη μελέτη, η οποία δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Journal of Sexual Medicine, οι ερευνητές παρουσιάζουν ενδείξεις ότι το εξωσυζυγικό σεξ μπορεί να... σκοτώσει. 

Πιο συγκεκριμένα, τα καρδιακά αίτια είναι ο βασικός παράγοντας επικινδυνότητας, αφού μια εξωσυζυγική σχέση και κατ' επέκταση το εξωσυζυγικό σεξ συμβαίνουν συνήθως με γυναίκες μικρότερες σε ηλικία και απαιτούν μεγαλύτερη ενέργεια και καλύτερη φυσική κατάσταση. Το αποτέλεσμα είναι οι άντρες, στην αδυναμία τους να ανταποκριθούν, να παίρνουν βοηθητικά φάρμακα, όπως για παράδειγμα το βιάγκρα. 

Οι ερευνητές, όμως, παρουσίασαν και κάτι ακόμη πιο ενδιαφέρον: ένα είδος ψυχολογικής διαταραχής το οποίο σχετίζεται με τις τύψεις και αυξάνει τις καρδιαγγειακές ασθένειες, κάνοντας την απιστία κυριολεκτικά... θανατηφόρα. Ακολούθησε το allyou στο Instagram!