Skip to main content

ΠΑΙΔΙ

Ετοιμάζεις ταξίδι μοναχά για... την οικογένειά σου; ΑΥΤΟΙ είναι οι 2 TOP προορισμοί που σου προτείνουμε

Οικογενειακή εξόρμηση στα θεματικά πάρκα της Γαλλίας!


Μαρία Μυλωνά

Το έχεις ακούσει πολλές φορές: Τα ταξίδια, εκτός από εξαιρετικά διασκεδαστικά, είναι ταυτόχρονα και ένας μοναδικός τρόπος να ανοίξεις τους ορίζοντες σου, να γνωρίσεις νέους τόπους και έθιμα, να δεις καινούργιες εικόνες και πολιτισμούς. Πόσο μάλλον για το παιδί σου! Τι καλύτερο, λοιπόν, από το να κάνετε ένα οικογενειακό ταξίδι, να μοιραστείτε μια εμπειρία που θα μείνει σε όλους σας αξέχαστη; 

Αναρωτιέσαι πού να πάτε και να περάσετε όλοι εξίσου καλά; Σου έχουμε την απάντηση! Φύγαμε για Γαλλία, σε δύο πανέμορφα θεματικά πάρκα για μικρά αλλά και μεγαλύτερα... παιδιά! 

1. Προορισμός 1ος: Disneyland

Δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, καθώς αποτελεί το πιο γνωστό θεματικό πάρκο στην Ευρώπη. Και μάλιστα, καθόλου άδικα, καθώς είναι ένα από τα πιο μεγάλα και πιο εντυπωσιακά.

Τι θα δειτε εκεί: Όλους τους ήρωες με τους οποίους μεγαλώσαμε -και μεγαλώνουν και τα παιδιά μας. Ο Μίκυ με την Μίνι, η Σταχτοπούτα, η Πεντάμορφη και το Τέρας θα σας στείλουν στον κόσμο του παραμυθιού! Τρελές διαδρομές με μικρά και μεγάλα τρενάκια, απότομες πτώσεις, ειδικές αίθουσες εικονικής πραγματικότητας στο διάστημα και ατελείωτα σόου και παρελάσεις των γνωστών πρωταγωνιστών του Disney, θα σας καταπλήξουν! Επιπλέον, ο μεγαλοπρεπής πύργος της Ωραίας Κοιμωμένης, αλλά και η φανταστική διαδρομή στον κόσμο των Πειρατών, θα σας ταξιδέψουν σε έναν μαγικό κόσμο. Η περιπέτεια όμως δεν σταματάει εδώ. Το τρενάκι του Indiana Jones θα σας κάνει να νιώσετε την αδρεναλίνη σας στα ύψη, ενώ οι βουτιές με το Νέμο στον ωκεανό του Crush's Coaster θα σας χαρίσουν με μοναδική εμπειρία. 

2. Προορισμός 2ος: Asterix Park

gallia2.jpg

Ένα ακόμα εντυπωσιακό θεματικό πάρκο έρχεται να προστεθεί στην Γαλλία, το Πάρκο του Αστερίξ. Οι διάσημοι ήρωες του διαχρονικού κόμικς ζωντανεύουν για να προσφέρουν διασκέδαση και πολύ περιπέτεια σε μικρούς και μεγάλους. Το πάρκο καθώς και η παρέα του Αστεριξ και του Οβελίξ σας μεταφέρουν σε μια άλλη πραγματικότητα, στα χρόνια της ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας, στο μικρό χωριό των Γαλάτων. 

Τι θα δείτε εκεί: Μια τεράστια έκταση, με θέμα την αιώνια διαμάχη ανάμεσα σε Ρωμαίους και Γαλάτες. Το πάρκο είναι σχεδιασμένο για να ικανοποιεί όλα τα γούστα. Έτσι μπορείτε να κάνετε ανέμελες βόλτες ή επικίνδυνες διαδρομές με μικρά και μεγάλα τρενάκια. Να δοκιμάσετε τα  τρενάκια που περνάνε μέσα από τρεχούμενα νερά, τα παιχνίδια ελεύθερης πτώσης και  φυσικά τα καρουσέλ. Επίσης μπορείτε να απολαύσετε αναπαραστάσεις ιστοριών μέσα από τα διάσημα κόμικς του Αστερίξ, να εκτυλίσσονται μπροστά στα μάτια σας, να παίξετε με τους ήρωες και να παρακολουθήσετε ταινίες εικονικής πραγματικότητας που θα σας μεταφέρουν σε άλλη εποχή.

Κάνε το ταξίδι... παιχνιδάκι!

Και αν σε προβληματίζει η διαδικασία του ταξιδιού, σου έχουμε ευχάριστα νέα! Η ΑEGEAN, στην προσπάθεια της να διευκολύνει ακόμα περισσότερο τα ταξίδια των γονιών με τα παιδιά τους, σχεδίασε το ΑEGEAN For Families, ένα σύνολο υπηρεσιών που έχουν ως στόχο το οικογενειακό ταξίδι με αεροπλάνο να αποτελεί την πιο ευχάριστη, απρόσκοπτη και οικονομική εμπειρία για όλα τα μέλη της οικογένειας. Να επιτρέψει στους γονείς να σχεδιάσουν το ταξίδι τους σε κάθε στάδιο, με την μεγαλύτερη ευκολία, χωρίς ταλαιπωρία και αναμονές και με την πιο δημιουργική απασχόληση των παιδιών εν πτήση.

family logo.png

Μπες στο site της AEGEAN, κλείσε τα αεροπορικά εισιτήριά σας και ετοίμασε βαλίτσες για τους πιο μαγικούς προορισμούς. 

Διαβάστε επίσης

ΠΑΙΔΙ

Πώς νιώθουν δέος τα παιδιά και πώς αυτό το συναίσθημα γίνεται ισχυρό κίνητρο

Νέα έρευνα μας βοηθά να κατανοήσουμε καλύτερα την εμφάνιση του δέους στην παιδική ηλικία.

ΠΑΙΔΙ

Έχει σημασία ο τρόπος που μιλάμε για τα παιδιά μας;

Η γλώσσα που βιώνουν τα παιδιά στο σπίτι μπορεί να επηρεάσει την επιτυχία τους στο σχολείο.

ΠΑΙΔΙ

3 τρόποι για να αυξήσετε τη συναισθηματική νοημοσύνη του παιδιού σας

Η συναισθηματική συνειδητότητα είναι το κλειδί για τη συναισθηματική νοημοσύνη – ειδικά στα παιδιά.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός