Skip to main content

ΠΑΙΔΙ

Λατρεύει τα ταξίδια; ΕΤΣΙ θα το ταξιδέψεις... μέχρι το φεγγάρι

Στο Νέο Ψηφιακό Πλανητάριο του Ιδρύματος Ευγενίδου!


Μαρία Μυλωνά

Το παιδί σου είναι... πωρωμένο με τα ταξίδια και πιο συγκεκριμένα με τα ταξίδια στο διάστημα; Υπάρχει τρόπος να το... ταξιδέψεις και μάλιστα μέχρι το φεγγάρι! Με ποιο τρόπο; Παρακολουθώντας την παιδική παράσταση "Μια βόλτα στο Φεγγάρι", στο Ίδρυμα Ευγενίδιο, Λεωφόρος Συγγρού 387, Π. Φάληρο (ώρες: 11:30, 17:30).

Πρόκειται για μία μοναδική ευκαιρία να ταξιδέψουμε πίσω στον χρόνο, στο έτος 1969, όταν η αποστολή του Απόλλων 11 έφτανε εκεί που κανένας κάτοικος της Γης δεν είχε πάει: στο Φεγγάρι. Τρία νεαρά μυγάκια (ο Nατ, ο Άι-Κιού και ο Σκούτερτρυπώνουν) στα "σύνεργα" των ανθρώπων της ΝΑΣΑ, μπαίνουν στο Διαστημόπλοιο, εκτοξεύονται… και κάπως έτσι ξεκινούν όλα.

feggari1100.jpg

Αν θέλεις, λοιπόν, να ζήσεις μαζί με το παιδί σου τις στιγμές εκείνες όπου όλος ο πλανήτης ΓΗ παρακολουθούσε με κομμένη την ανάσα, τα επιτεύγματα Αστροναυτών και Επιστημόνων, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να πας μια βόλτα στο... πλανητάριο! 

Διαβάστε επίσης

ΠΑΙΔΙ

Οδηγός για γονείς παιδιών που ξεχωρίζουν για τις υψηλές επιδόσεις τους

Είναι σημαντικό να τους υπενθυμίζουμε συνεχώς ότι η αξία τους δεν συνδέεται αποκλειστικά με τα επιτεύγματα ή τις διακρίσεις τους.

ΠΑΙΔΙ

4 πράγματα που πρέπει πάντα να κάνουν οι γονείς για να μεγαλώσουν κορίτσια με αυτοπεποίθηση

Η Jennifer Breheny Wallace που έχει εκπαιδευτεί στο Χάρβαρντ αναλύει τα αποτελέσματα μιας πρόσφατης έρευνας

Προτεινόμενα

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.

ASK THE EDITOR

6 ολοκαίνουριες skincare, makeup και αρωματικές αφίξεις για να κάνεις δώρο στον εαυτό σου

Νέα προϊόντα που θα λατρέψεις με το που τα βάλεις στο boudoir σου