Έχεις αδυναμία σε ένα από τα παιδιά σου; Από ΑΥΤΟ ενδέχεται να κινδυνεύει - AllYou.gr

Search

Έχεις αδυναμία σε ένα από τα παιδιά σου; Από ΑΥΤΟ ενδέχεται να κινδυνεύει

Δεν του κάνεις καλό! 

> ΠΑΙΔΙ ::
06 Απριλίου 2016

Μπορεί να μην θέλεις να το παραδεχτείς και να διατείνεσαι ότι "δεν τα ξεχωρίζω τα παιδιά μου", αλλά παραδέξου του: μια αδυναμία στο... στερνοπούλι σου την έχεις. Νέα έρευνα Αμερικανών επιστημόνων έρχεται να σου... αλλάξει μυαλά, καθώς δείχνει πώς τα αγαπημένα παιδιά των μητέρων έχουν μεγαλύτερες πιθανότητες να πάθουν κατάθλιψη.

Στα πλαίσια της μελέτης τους, ερευνητές από το Πανεπιστήμιο Purdue στην Indiana των Ηνωμένων Πολιτειών, μελέτησαν μελέτησαν 725 ενήλικες από 309 οικογένειες, με στόχο να εντοπίσουν με ποιον τρόπο η συμπεριφορά της μητέρας επηρέαζε το κάθε παιδί στην ενηλικίωσή του.

Οι ειδικοί διαπίστωσαν πώς τα παιδιά τα οποία ήταν η αδυναμία της μητέρας τους κατά την παιδική τους ηλικία είχαν περισσότερες πιθανότητες να εμφανίσουν κατάθλιψη στην ενηλικίωση.

Γιατί ένα παιδί μπορεί να πάθει κατάθλιψη εάν είναι η αδυναμία της μητέρας του; Όπως εξηγούν οι ειδικοί, η τάση αυτή στην κατάθλιψη έχει να κάνει με τον ανταγωνισμό και την ένταση που προκαλεί αυτή η αδυναμία της μητέρας με τα αδέλφια.Ακολούθησε το allyou στο Instagram!