Κρύωσε ή έχει αλλεργική ρινίτιδα; ΕΤΣΙ θα το καταλάβεις - AllYou.gr

Search

Κρύωσε ή έχει αλλεργική ρινίτιδα; ΕΤΣΙ θα το καταλάβεις

Plus, ο ΠΙΟ αποτελεσματικός τρόπος για να το αντιμετωπίσεις! 

> ΠΑΙΔΙ ::
31 Μαρτίου 2016

Το παιδί σου έχει μπουκωμένη μύτη, με αποτέλεσμα να δυσκολεύεται να αναπνεύσει, να του έχει κοπεί η όρεξη για φαγητό, να δείχνει εκνευρισμένο και να κλαίει συνέχεια. Εύλογα θα αναρωτιέσαι; Πρόκειται για κρυολόγημα ή έχει αλλεργική ρινίτιδα;

Η απορία σου είναι εύλογη, αν συνυπολογίσεις πώς τα συμπτώματα είναι -πάνω κάτω- τα ίδια: συνάχι, "μπουκωμένη" μύτη, πονοκέφαλος, φτέρνισμα, ξηρός βήχας.

Πώς θα τα διακρίνεις, λοιπόν; Για να αναγνωρίσεις πού οφείλεται η καταρροή, έλεγξε προσεκτικά τα εκκρίματα της μύτης του. Αν στην αρχή είναι διαυγή και ρευστά και, στην συνέχεια, γίνονται πηκτά και κιτρινωπά, μάλλον πρόκειται για κρυολόγημα. Αυτό σημαίνει ότι σε λίγες μέρες τα συμπτώματα θα υποχωρήσουν. Παρόλα αυτά, αν διαπιστώσεις πώς επιμένουν και μάλιστα με την ίδια ένταση, το πιθανότερο είναι ότι πρόκειται για αλλεργία.

Δοκίμασέ τα! 

Θέλεις να βάλεις τέλος στις... ερεθισμένες μυτούλες; Η Frezyderm σού δίνει τη λύση! H ρινική αλοιφή Nasal Ointment και η βρεφική μαλακτική κρέμα Baby Perioral Cream της FREZYDERM ανακουφίζουν άμεσα και με φυσικό τρόπο ακόμα και τα πιο ενοχλητικά συμπτώματα και προλαμβάνουν την ανάπτυξη μολύνσεων.

Η Nasal Ointment της FREZYDERM είναι μια άνυδρη ρινική αλοιφή, ιδανική για την αντιμετώπιση ερεθισμών και την ενίσχυση του επιδερμικού φραγμού. Η αντιμικροβιακή της δράση την καθιστά ιδανική για την πρόληψη ανάπτυξης μολύνσεων και τη μείωση των φλεγμονών. 

nasal ointment-HIGH CMYK.JPG

Η μαλακτική κρέμα Baby Perioral Cream περιποιείται με φυσικό τρόπο τη ρινοστοματική περιοχή των βρεφών, καθώς την επουλώνει και την ενυδατώνει, χάρη στα προβιοτικά και φυτικά συστατικά της. Παράλληλα, προσφέρει αντιμικροβιακή προστασία από βακτήρια, μύκητες και ιούς ενώ έχει αντιφλεγμονώδη, αντιερεθιστική και αντικνησμώδη δράση. Για να αντιμετωπίσεις αποτελεσματικά τους ερεθισμούς, άπλωσε τη μαλακτική κρέμα της FREZYDERM στην πάσχουσα περιοχή 2 φορές την ημέρα ή όπως σου ορίσει ο γιατρός.

Baby_Perioral.jpg

 Ακολούθησε το allyou στο Instagram!