ΑΥΤΟ είναι το κριτήριο επιλογής του θερμομέτρου - AllYou.gr

Search

ΑΥΤΟ είναι το κριτήριο επιλογής του θερμομέτρου

Δώσε βάση στην ηλικία του παιδιού σου! 

> ΠΑΙΔΙ ::
25 Απριλίου 2016

Αναρωτιέσαι ποιο θερμόμετρο είναι ιδανικό για να μετρήσεις τη θερμοκρασία του παιδιού σου; Εξαρτάται από την ηλικία του! Οι παρακάτω οδηγίες θα σε βοηθήσουν να επιλέξεις το κατάλληλο αλλά και να το τοποθετήσεις στο σωστό σημείο. 

* Αν το παιδί είναι μέχρι 3 μηνών: Προτίμησε ένα απλό ψηφιακό θερμόμετρο για να πάρεις την θερμοκρασία από τον ορθό. Επιπλέον, ένα θερμόμετρο κροταφικής αρτηρίας μπορεί επίσης να δώσει ακριβείς μετρήσεις στα νεογέννητα.

* Αν το παιδί είναι από 3 μηνών έως 4 ετών: Χρησιμοποίησε ένα ψηφιακό θερμόμετρο για να πάρεις τη θερμοκρασία από τη μασχάλη, ένα θερμόμετρο κροταφικής αρτηρίας ή ένα ψηφιακό θερμόμετρο πιπίλα. Επιπλέον, η θερμοκρασία ορθού παρέχει τις καλύτερες ενδείξεις για τα παιδιά μέχρι την ηλικία των 4 χρόνων. Προσοχή: αν σκοπεύεις να χρησιμοποιήσεις θερμόμετρο αφτιού, καλό είναι να περιμένεις μέχρι το μωρό να κλείσει τους 6 μήνες.   

* Αν το παιδί είναι 4 ετών και άνω: Χρησιμοποίησε ένα ψηφιακό θερμόμετρο κάτω από τη γλώσσα. Μπορείς επίσης να χρησιμοποιήσεις ένα κανονικό ψηφιακό θερμόμετρο για να πάρεις τη θερμοκρασία μασχάλης, ένα θερμόμετρο κροταφικής αρτηρίας ή ένα ψηφιακό θερμόμετρο αφτιού.

Συντάκτης

Summer in the city

Beach Please! Πώς να ντυθείς για γάμο σε νησί και να είσαι glamorous

Σου αποκαλύπτουμε όλα τα μυστικά για να είσαι… chill but fabulous!

Να τι πρέπει να κάνεις άμα καείς από τον ήλιο

6 tips για να θεραπεύσεις τα ελαφριά εγκαύματα και γρήγορα!

Οι 5+1 καλύτερες παραλίες της Αττικής

Είναι δυο (ή και τρία) βήματα από την Αθήνα και θα σε κάνουν να νιώσεις ότι είσαι ήδη διακοπές!