ΑΥΤΟ είναι το κριτήριο επιλογής του θερμομέτρου - AllYou.gr

Search

ΑΥΤΟ είναι το κριτήριο επιλογής του θερμομέτρου

Δώσε βάση στην ηλικία του παιδιού σου! 

> ΠΑΙΔΙ ::
25 Απριλίου 2016

Αναρωτιέσαι ποιο θερμόμετρο είναι ιδανικό για να μετρήσεις τη θερμοκρασία του παιδιού σου; Εξαρτάται από την ηλικία του! Οι παρακάτω οδηγίες θα σε βοηθήσουν να επιλέξεις το κατάλληλο αλλά και να το τοποθετήσεις στο σωστό σημείο. 

* Αν το παιδί είναι μέχρι 3 μηνών: Προτίμησε ένα απλό ψηφιακό θερμόμετρο για να πάρεις την θερμοκρασία από τον ορθό. Επιπλέον, ένα θερμόμετρο κροταφικής αρτηρίας μπορεί επίσης να δώσει ακριβείς μετρήσεις στα νεογέννητα.

* Αν το παιδί είναι από 3 μηνών έως 4 ετών: Χρησιμοποίησε ένα ψηφιακό θερμόμετρο για να πάρεις τη θερμοκρασία από τη μασχάλη, ένα θερμόμετρο κροταφικής αρτηρίας ή ένα ψηφιακό θερμόμετρο πιπίλα. Επιπλέον, η θερμοκρασία ορθού παρέχει τις καλύτερες ενδείξεις για τα παιδιά μέχρι την ηλικία των 4 χρόνων. Προσοχή: αν σκοπεύεις να χρησιμοποιήσεις θερμόμετρο αφτιού, καλό είναι να περιμένεις μέχρι το μωρό να κλείσει τους 6 μήνες.   

* Αν το παιδί είναι 4 ετών και άνω: Χρησιμοποίησε ένα ψηφιακό θερμόμετρο κάτω από τη γλώσσα. Μπορείς επίσης να χρησιμοποιήσεις ένα κανονικό ψηφιακό θερμόμετρο για να πάρεις τη θερμοκρασία μασχάλης, ένα θερμόμετρο κροταφικής αρτηρίας ή ένα ψηφιακό θερμόμετρο αφτιού.Ακολούθησε το allyou στο Instagram!