Θεατρόφιλοι από... κούνια (κυριολεκτικά!) - AllYou.gr

Search

Θεατρόφιλοι από... κούνια (κυριολεκτικά!)

Σ' αυτή την παράσταση μπορείς να πας με το (πολύ) μωρό σου! 

> ΠΑΙΔΙ ::
01 Μαϊου 2016

Λατρεύεις το θέατρο και θέλεις το παιδί σου να ακολουθήσει... τα χνάρια σου, αλλά υπάρχει ένα πρόβλημα: Είναι μόλις ενός έτους κι επομένως πρέπει να περιμένεις λίγο για να μεγαλώσει, σωστά; Λάθος. Γιατί έχουμε να σου προτείνουμε μια παράσταση ιδανική για την ηλικία του! 

"Το σπίτι μου" είναι μια μουσικοκινητική βιωματική παράσταση, σχεδιασμένη για το αναπτυξιακό στάδιο των βρεφών από 5 έως 18 μηνών. Δυο ηθοποιοί και μια μουσικός, όλοι έμπειροι παιδαγωγοί, μέσα από την διάδραση και με τη βοήθεια ζωντανών ήχων και μουσικής δημιουργούν το πρώτο σπίτι των παιδιών. 

Τι είναι το σπίτι μου; Τι αισθάνομαι στο σπίτι μου; Μια προσπάθεια να προσεγγίσουμε μαζί με τους γονείς και τα παιδιά τα ερεθίσματα μέσα στον πρώτο και πιο οικείο χώρο τους με διάθεση παιχνιδιού: Μια ημέρα στο σπίτι με τα παιδιά, ρόλοι και αισθήσεις. Χρώματα που κινούνται, νότες από ένα κανονάκι, ήχοι και κίνηση. 

Το «σπίτι μου» αποτελεί ένα καλλιτεχνικό ζωντανό δρώμενο όπου το θέατρο, η μουσική, ο χορός και το παιχνίδι συναντιούνται, με κύριο στόχο την ενδυνάμωση των σχέσεων μεταξύ των γονέων και των παιδιών τους μέσα από την συμμετοχική και βιωματική διαδικασία του θεάτρου.

bbth750.jpg

Πότε: Σάββατο & Κυριακή 7 & 8 Μαίου και 14 & 15  Μαίου

Ώρα έναρξης α΄παράστασης: 11:00 π.μ

Ώρα ἐναρξης β’παράστασης: 12:30 π.μ 

Χώρος διεξαγωγής: The Blue Elephant, Λεωφόρος Δημοκρατίας 23, Νέο Ψυχικό

Τιμή εισιτηρίου: 12 ευρώ (βρέφος και ένας συνοδός)

Περιορισμένος αριθμός συμμετεχόντων, απαραίτητη η κράτηση θέσης

Πληροφορίες και κρατήσεις: 213 040 2294Ακολούθησε το allyou στο Instagram!