Skip to main content

ΠΑΙΔΙ

Πίσω από κάθε πρωταθλητή, κρύβεται η... μαμά του!

Και η P&G την επιβραβεύει με την καμπάνια "Σ' ευχαριστώ μαμά"! 


Μαρία Μυλωνά

Ο Ελευθέριος Πετρούνιας και η Μαμά του γίνονται οι «πρεσβευτές» της Ελλάδας για την διεθνή καμπάνια της Procter & Gamble «Σ’ ευχαριστώ, Μαμά» στους Ολυμπιακούς Αγώνες Ρίο 2016!

Η P&G, η εταιρία πίσω από γνωστά προϊόντα όπως Ariel®, Pantene®, Fairy®, Gillette®, Always® και Pampers® και παγκόσμιος υποστηρικτής της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής, ανακοίνωσε τη συνεργασία της με τον παγκόσμιο πρωταθλητή στην ενόργανη γυμναστική, Ελευθέριο Πετρούνια, και τη μητέρα του Σοφία στο πλαίσιο της καμπάνιας “Σ’ ευχαριστώ Μαμά” για τους Ολυμπιακούς Αγώνες Ρίο 2016.

Photo 1.jpg

Η καμπάνια «Σ’ ευχαριστώ, Μαμά» για το Ρίο 2016 συνεχίζει την «κληρονομιά» της P&G που ως «Υπερήφανος Υποστηρικτής των Μαμάδων» δίνει μία ξεχωριστή οπτική στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Η καμπάνια ξεκίνησε το 2012 με τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου και στόχο έχει να αναδείξει τον καθοριστικό ρόλο της μαμάς στο «ταξίδι» ενός αθλητή μέχρι τους Ολυμπιακούς Αγώνες. 

«Είμαι πολύ χαρούμενος που συνεργάζομαι με μία εταιρεία όπως η P&G για την καμπάνια «Σ’ ευχαριστώ, Μαμά». Είναι πολύ σημαντικό για εμένα που η P&G αναγνωρίζει τον ιδιαίτερο ρόλο της μητέρας ενός αθλητή», αναφέρει ο Ελευθέριος Πετρούνιας. Για τη μαμά του Σοφία τονίζει με περηφάνια: «Δεν θα μπορούσα να έχω φτάσει έως εδώ σήμερα, να προετοιμάζομαι να ζήσω το όνειρό μου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, χωρίς τη στήριξη της μαμάς μου σε κάθε μου βήμα, χωρίς τη δύναμη και την αποφασιστικότητα που μου έχει μεταδώσει να πετύχω τους στόχους μου». 

Η παγκόσμια καμπάνια περιλαμβάνει την παρουσία των μαμάδων των αθλητών-πρεσβευτών στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο 2016, αλλά και μια σειρά από ενέργειες που θα αναδεικνύουν το σημαντικό ρόλο της μαμάς ενός αθλητή και κατ’ επέκταση όλων των μαμάδων που καθημερινά με τη δύναμή τους βοηθούν τα παιδιά τους να εκπληρώσουν τα όνειρα τους.

Διαβάστε επίσης

ΠΑΙΔΙ

Έχει σημασία ο τρόπος που μιλάμε για τα παιδιά μας;

Η γλώσσα που βιώνουν τα παιδιά στο σπίτι μπορεί να επηρεάσει την επιτυχία τους στο σχολείο.

ΠΑΙΔΙ

3 τρόποι για να αυξήσετε τη συναισθηματική νοημοσύνη του παιδιού σας

Η συναισθηματική συνειδητότητα είναι το κλειδί για τη συναισθηματική νοημοσύνη – ειδικά στα παιδιά.

ΠΑΙΔΙ

Πώς να μεγαλώσετε παιδιά που να έχουν ψυχικό σθένος

Εφτά συμβουλές-κλειδιά που οι γονείς μπορούν να αξιοποιήσουν για να δώσουν στα παιδιά σημαντικά ψυχικά εφόδια

Προτεινόμενα

CELEBS

Στέλλα Φυρογένη: Η ηλικία, o σύντροφος, η ζωή στο χωριό και οι κατάρες

Όσα δεν ξέρουμε για τη «Χάιδω» από τη Γη της Ελιάς

BLOGS

Πολύτιμα πράγματα που μάθαμε διαβάζοντας Λουίς Σεπούλβεδα

Μικρός φόρος τιμής,  σε έναν συγγραφέα που ήξερε να φτιάχνει υπέροχες ιστορίες, με αφορμή τα τρία χρόνια από τον θάνατό του

CELEBS

Ανδρομάχη: Το βιογραφικό, ο έρωτας με τον Λιβάνη & η Eurovision

Η τεράστια επιτυχία του remake «Παράλληλη Αγάπη»