4 μέρες αφιερωμένες στην γιορτή της μητέρας - AllYou.gr

Search

4 μέρες αφιερωμένες στην γιορτή της μητέρας

Στο Παιδικό Μουσείο της Αθήνας, "παρέα" με τα μπισκότα Παπαδοπούλου! 

> ΠΑΙΔΙ ::
07 Μαϊου 2016

Τα αγαπημένα μπισκότα Μιράντα Παπαδοπούλου γιορτάζουν την Ημέρα της Μητέρας και προσκαλούν όλα τα παιδιά μαζί με τις μαμάδες τους στο «Παιδικό Μουσείο της Αθήνας» στην Πλάκα, για να συμμετέχουν στο Αφιέρωμα στη Μητέρα, στις 7,8, 14 και 15 Μαΐου. 

Τα μπισκότα Μιράντα Παπαδοπούλου, δίνουν την ευκαιρία στους μικρούς μας φίλους να ευχηθούν Χρόνια Πολλά στις μαμάδες τους μέσα από εκπαιδευτικά προγράμματα που έχει σχεδιάσει το Ελληνικό Παιδικό Μουσείο.

Τι θα κάνετε εκεί; Τα παιδιά ηλικίας 3-12 χρόνων θα έχουν τη δυνατότητα να δημιουργήσουν μοναδικά μπισκότα για τη μητέρα τους μαθαίνοντας ταυτόχρονα τα οφέλη της ισορροπημένης διατροφής. Επιπλέον, μικροί και μεγάλοι θα συνεργαστούν και θα χρησιμοποιήσουν τη δημιουργικότητα και τις δεξιότητές τους συμμετέχοντας σε διαφορετικά εκπαιδευτικάπρογράμματα όπως «Το κοινό μου ταξίδι με τη μαμά»,» «Ένα μικρό δώρο για τη μαμά».

Η συμμετοχή στα εκπαιδευτικά προγράμματα είναι ελεύθερη ενώ δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται την ίδια μέρα στην υποδοχή του Μουσείου.Ακολούθησε το allyou στο Instagram!