Πιπίλα: ΑΥΤΑ είναι όλα όσα πρέπει να προσέξεις - AllYou.gr

Search

Πιπίλα: ΑΥΤΑ είναι όλα όσα πρέπει να προσέξεις

4 σημεία "κλειδιά"!

> ΠΑΙΔΙ ::
21 Αυγούστου 2016

1. Αναζήτησε το σωστό μέγεθος: Οι πιπίλες διατίθενται σε διάφορα μεγέθη και σε μια ποικιλία σχημάτων θηλών (από τετραγωνισμένες "ορθοδοντικές» έως τις πιο απλές). Για να βρεις την κατάλληλη για το μωρό σου, καλό είναι να δοκιμάσεις αρκετές. .

2. Καθάριζέ την καλά: Και όταν λέμε καλά, εννοούμε ΠΟΛΥ καλά. Φρόντισε να την αποστειρώνεις συχνά έως ότου το μωρό φτάσει την ηλικία των 6 μηνών, ώστε να αποφύγεις την έκθεσή του σε μικρόβια. Στη συνέχεια, μπορείς να την πλένεις με σαπούνι και να την ξεβγάζεις καλά με άφθονο καθαρό νερό.

3. Διάλεξε την πιο εύχρηστη: Και ποια είναι αυτή; Η πιπίλα που είναι ενιαία και έχει μαλακή θηλή Επίσης, καλό είναι να επιλέξεις μια, της οποίας η (κατά προτίμηση πλαστική) βάση είναι τουλάχιστον 3,5 εκ., έτσι ώστε το μωρό να μην μπορεί να τη βάλει όλη μέσα στο στόμα του. 

4. Αντικατάστησέ την όταν χρειάζεται: Οι πιπίλες φθείρονται με την πάροδο του χρόνου. Ορισμένοι κατασκευαστές αναγράφουν ημερομηνία λήξης, οπότε καλό είναι να την ακολουθείς. Επιπλέον, αντικατέστησέ την αν παρατηρήσεις ότι η λαστιχένια θηλή έχει αλλάξει χρώμα ή έχει σκιστεί.Ακολούθησε το allyou στο Instagram!