Εσύ ξέρεις τι κάνει το παιδί σου στο internet; - AllYou.gr

Search

Εσύ ξέρεις τι κάνει το παιδί σου στο internet;

Νέα έρευνα αποκαλύπτει ότι οι περισσότεροι γονείς ΔΕΝ γνωρίζουν! 

> ΠΑΙΔΙ ::
22 Ιουνίου 2016

Η έφηβη κόρη σου περνάει ατέλειωτες ώρες μπροστά στον υπολογιστή της, συνδεδεμένη στα social media. Σ' αυτή την περίπτωση, το πιθανότερο είναι ότι θεωρείς πως α) αυτό συμβαίνει και στις... καλύτερες οικογένειες και β) δεν είναι ανησυχητικό, εφόσον καταφέρεις να βάλεις φρένο στο χρόνο που επιδίδεται στην διαδυκτιακή πλοήγηση, σωστά; Λάθος!

Νέα μελέτη  των εταιριών Kaspersky Lab και της B2B International αποκάλυψε πως ενώ το 48% των γονιών ανησυχούν ότι τα παιδιά τους μπορεί να πέσουν θύματα cyber-bullyingσχεδόν ένας στους τέσσερις γονείς (για την ακρίβεια το 22%) δηλώνει ότι δεν μπορεί να ελέγξει τι βλέπει ή τι κάνει το παιδί του όταν βρίσκεται συνδεδεμένο στο διαδίκτυο, 

Πόσοι γονείς είναι πιο... ψαγμένοι; Μόλις το 19% δηλώνει ότι είναι «φίλος» στα κοινωνικά δίκτυα με τα παιδιά του ή τα «ακολουθεί» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, υποστηρίζουν οι ειδικοί. Το πιο ανησυχητικό, δε, εύρημα της έρευνας, είναι μόλις το 38% έχει μιλήσει στα παιδιά του για τους κινδύνους στο διαδίκτυο.Ακολούθησε το allyou στο Instagram!