Μικροί μεγάλοι, σε μία μεγάλη... γόνιμη γιορτή - AllYou.gr

Search

Μικροί μεγάλοι, σε μία μεγάλη... γόνιμη γιορτή

Ραντεβού στο Ολυμπιακό στάδιο!

> ΠΑΙΔΙ ::
15 Ιουνίου 2016

Παγκόσμια μέρα γονιμότητας η σημερινή και φυσικά δεν θα μπορούσαμε να μην την... γιορτάσουμε!

Σήμερα, λοιπόν, η «Αγορά» (Στοά Καλατράβα) στο Ολυμπιακό Στάδιο (ΟΑΚΑ) θα πλημμυρίσει με μοναδικές στιγμές, γέλιο και παιχνίδι. Με ελεύθερη είσοδο για όλους, οι μικροί μας φίλοι θα μπορούν να παίξουν και να διασκεδάσουν στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους των 5.000 τ.μ. υπό την καθοδήγηση παιδαγωγών σύμφωνα με την ηλικία τους.

Τι μπορείτε να κάνετε εκεί;

Για τις μικρές ηλικίες, φουσκωτά, μπαλάκια, τσουλήθρες και άλλες πολλές εκπλήξεις στο Baby Park, μηχανάκια, αλογάκια, φουσκωτά, κάστρα και τσουλήθρες στο Playground, Caroussel, τραμπολίνο, αλλά και ηλεκτρικό τρενάκι στο Luna Park.

Για τα λίγο μεγαλύτερα παιδιά, στο Adventure Field θα υπάρχει πύργος αναρρίχησης, τοξοβολία αλλά και bunge τραμπολίνο, αλλά και στο Energy Games θα μπορούν να «προπονηθούν» στο φουσκωτό ποδόσφαιρο και basket, αλλά και να εκτονώσουν όλη την ενέργειά τους σε παιχνίδια δράσης. Δεν θα μπορούσε να λείπει, λόγω εποχής, και η hi-tech area με ηλεκτρονικά και ηλεκτρικά παιχνίδια για γονείς και παιδιά.

Στο Junior Theater, ζογκλέρ, ταχυδακτυλουργοί, κλόουν, animater, θέατρο σκιών και άλλα καλλιτεχνικά δρώμενα θα βρίσκονται επί σκηνής ανά 30 λεπτά, αλλά και στην Meet & Greet area οι νεαροί καλεσμένοι μαζί με τους γονείς τους θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά αλλά και να φωτογραφηθούν με τους αγαπημένους τους παιδικούς ήρωες.

Την Ημέρα Γονιμότητας θα «ντύσουν» μουσικά DJ’s και ραδιοφωνικοί παραγωγοί, καθώς και η μουσικοθεατρική ομάδα XANA ZOO με τις αγαπημένες μασκότ των παιδιών, που θα εμφανιστεί στο kids live stage.

poster.jpg

Είσοδος & Συμμετοχή: Δωρεάν για όλους

Ώρα: 17:00-21:00

Περιοχή: Ολυμπιακό Στάδιο ΟΑΚΑ- Αγορά (Στοά Καλατράβα)

Parking: ΔωρεάνΑκολούθησε το allyou στο Instagram!