Είμαστε πια πρωταθλητές! - AllYou.gr

Search

Είμαστε πια πρωταθλητές!

Οι ομάδες Cheerleading του Αθλητικού Γυμναστικού Ομίλου Περιστερίου ΜΥΡΤΑΛΗ πρώτες στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και με σημαντικές διακρίσεις στο Πανευρωπαϊκό!

> ΠΑΙΔΙ ::
20 Ιουλίου 2016

Στο 5ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Cheerleading, στο οποίο συμμετείχαν αθλητικοί φορείς απ’ όλη την Ελλάδα ο Αθλητικός Γυμναστικός Όμιλος Περιστερίου ΜΥΡΤΑΛΗ με τις αγωνιστικές ομάδες Golden Stars κατέκτησε τις πρώτες θέσεις σε όλες τις κατηγορίες που συμμετείχε: Πήρε 17 κύπελλα και 4 προκρίσεις για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα  Cheerleading που πραγματοποιήθηκε πριν λίγες μέρες στη Βιέννη! Και η επιτυχία συνεχίστηκε καθώς ανάμεσα σε ομάδες απ’ όλη την Ευρώπη, κατάφερε να καταλάβει σε 6 κατηγορίες θέσεις μέσα στην πρώτη εικοσάδα! 

chear1.jpg

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Golden Star ομάδες του ΑΓΟΠ ΜΥΡΤΑΛΗ είναι οι πρώτες και μόνες ομάδες που χορεύουν για την Ελλάδα μας για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Η προπονήτρια του ΑΓΟΠ ΜΥΡΤΑΛΗ, Μπέττυ Σακελλάρη, δήλωσε: «Η ημέρα που καλούμαστε μέσα σε 1-2 λεπτά να αποδείξουμε ότι αξίζουν όλα αυτά που μας πρόσφεραν οι γονείς των αθλητών έφτασε. Θέλουμε όλοι, προπονητές και αθλητές, να τους ευχαριστήσουμε που σταθήκαν αρωγοί στη προσπάθειά μας. Χωρίς τους γονείς  δεν θα μπορούσαμε να έχουμε φτάσει τόσο ψηλά... Ο στόχος μας είναι να τους κάνουμε υπερήφανους και να μας χειροκροτήσουν τόσο δυνατά που κανένας θόρυβος να μην μπορεί να κρύψει τη δύναμη της αγάπης τους. Ζούμε για τις στιγμές που η οικογένεια νικά τις πιο μεγάλες νίκες. Συγχαρητήρια στους αθλητές και τις αθλήτριές μας, στους γονείς που…  αντέχουν και σε όλους τους προπονητές».

chear2.jpg

 Ακολούθησε το allyou στο Instagram!