Skip to main content

ΠΑΙΔΙ

Back-to-school tips: Πώς να αποφύγεις τις σχολικές ασθένειες

Μικρές χρήσιμες συμβουλές από τα προϊόντα Vidal, για να μείνει το παιδί σου μακρυά από ιώσεις.


Κέλλυ Νόβακ

Ας αφήσουμε λίγο στην άκρη την δική μας προσωπική ομορφιά. Αν καθήσουμε να σκεφτούμε πόσο δύσκολη είναι η επιστροφή στα θρανία για τα παιδιά μας, τότε το άγχος μας μεγαλώνει. Η υγεία των παιδιών μας, είναι το σημαντικό πράγμα στον κόσμο και όταν αυτά είναι πιο ευπαθή και φέρνουν ιώσεις από τον παιδικό σταθμό ή το σχολείο, τότε τα προβλήματα ξεκινούν.

Με αυτό στο μυαλό, τα προϊόντα Vidal σου δίνουν μικρές χρήσιμες συμβουλές για να να αποφύγει το παιδί τις σχολικές ασθένειες όσο αυτό είναι δυνατό.

Τι πρέπει να προσέχουμε λοιπόν:

1. Το πλύσιμο των χεριών είναι η καλύτερη άμυνα ενάντια στα μικρόβια, όμως πολλές φορές τα παιδιά δεν πλένουν τα χέρια τους αρκετά συχνά ή αρκετά καλά στο σχολείο. Πλένε συχνά τα χέρια του παιδιού με τα υγρά κρεμοσάπουνα Vidal και μάθε του να το κάνει και εκείνο ειδικά τις ώρες που δεν είσαι μαζί του.

2. Δίδαξε στο παιδί σου να μένει μακριά από τα παιδιά που έχουν συπτώματα κρυολογήματος όσο το δυνατόν περισσότερο.

3. Υιοθέτησε στο παιδί σου μια υγιεινή διατροφή προσθέτοντας στο καθημερινό του διατροφολόγιο φρούτα με Βιταμίνη C, λαχανικά και τροφές πλούσιες σε σίδηρο.

4. Φρόντισε να αερίζεις συχνά το σπίτι και το δωμάτιο του παιδιού, ώστε να ανανεώνεται ο αέρας, καθώς έτσι μειώνεις τον κίνδυνο μόλυνσης από τους ιούς που προκαλούν το κρυολόγημα. Φρόντισε να υγραίνεις την ατμόσφαιρα για να μην ξηραίνεται η μύτη και ο φάρυγγας του.

5. Πλένε τα χέρια του παιδιού σου αμέσως μετά την επαφή του με άτομα που πάσχουν από κρυολόγημα και με αντικείμενα που έχουν αγγίξει καθώς και μετά το φύσημα της μύτης του με το Vidal Argan Oil. Το αργανέλαιο είναι γνωστό για τα πλούσια θρεπτικά συστατικά του και το θετικό αποτέλεσμα που έχουν στο δέρμα τα ενεργά του συστατικά όπως η βιταμίνη Ε και τα Ωμέγα 3 και Ωμέγα 6 λιπαρά οξέα.

6. Αν παρατηρήσεις ότι το περιτρυγυρίζει κάποια ίωση και δεν αίσθανεται καλά, απόφυγε να το στείλεις στο σχολείο ώστε να μην επιδεινωθεί.

7. Να καθαρίζεις συχνά την εξωτερική μεριά της σχολικής τσάντας και να δίνεις μεγαλύτερη προσοχή στο εσωτερικό της. Πάντα να σιγουρεύεσαι ότι έχεις κλείσει καλά τα γεύματα του παιδιού σου σε ειδικές σακούλες τροφίμων ή σε κουτί φαγητού.

8. Βεβαιώσου ότι το παιδί κοιμάται και γυμνάζεται αρκετά. Να το ενθαρρύνεις να πίνει αρκετό νερό στο σχολείο καθώς το νερό βοηθάει στο να κρατηθεί ισχυρό το ανοσοποιητικό του σύστημα.

 

Αφέσου λοιπόν και εσύ στον μαγικό κόσμο φρεσκάδας και ζωντάνιας των προϊόντων περιποίησης Vidal, την καλύτερη επιλογή για όλη την οικογένεια και μείνε μακριά από τις σχολικές ασθένειες!

Διαβάστε επίσης

ΠΑΙΔΙ

Οδηγός για γονείς παιδιών που ξεχωρίζουν για τις υψηλές επιδόσεις τους

Είναι σημαντικό να τους υπενθυμίζουμε συνεχώς ότι η αξία τους δεν συνδέεται αποκλειστικά με τα επιτεύγματα ή τις διακρίσεις τους.

ΠΑΙΔΙ

4 πράγματα που πρέπει πάντα να κάνουν οι γονείς για να μεγαλώσουν κορίτσια με αυτοπεποίθηση

Η Jennifer Breheny Wallace που έχει εκπαιδευτεί στο Χάρβαρντ αναλύει τα αποτελέσματα μιας πρόσφατης έρευνας

Προτεινόμενα

ASK THE EDITOR

Peach Perfect: Γιατί να υιοθετήσεις τις ροδακινί αποχρώσεις στο μακιγιάζ σου αυτή την άνοιξη

Και τέσσερις επιλογές προϊόντων από τη beauty editor του AllYou που θα απογειώσουν το makeup look σου

ΣΠΙΤΙ

6 απλοί τρόποι για να ομορφύνεις την κουζίνα σου

Δεν χρειάζεται κόπο, αλλά τρόπο!