Ο Winnie σβήνει κεράκια συστήνοντας ένα νέο φίλο - AllYou.gr

Search

Ο Winnie σβήνει κεράκια συστήνοντας ένα νέο φίλο

Το νέο βιβλίο του αγαπημένου αρκούδου θα έχει παλιούς γνώριμους αλλά και νέες εισόδους.

> ΠΑΙΔΙ ::
27 Σεπτεμβρίου 2016

Σχεδόν 100 χρόνια μετά την πρώτη συνάντηση του με το Δάσος των Γαλάζιων Ονείρων, ο Κρίστοφερ Ρόμπιν παρουσιάζει στον κόσμο που τον αγάπησε, ένα νέο μέλος στην παρέα του. Λέγεται πιγκουίνος και είναι πραγματικά αξιαγάπητος.

penguin1.jpg

Ο πιγκουίνος θα "αποκαλυφθεί" επίσημα στις 6 Οκτωβρίου, όταν και θα κυκλοφορήσει το νέο επίσημο σίκουελ του Winnie-the-Pooh, με τίτλο "The Best Bear in All the World". Συνεχίζοντας τις ιστορίες που ξεκίνησε να αφηγείται ο Μιλ, τέσσερεις διαφορετικούς συγγραφείς ζωντανεύουν ξανά τον Winnie. Τον παρουσιάζουν να επισκέπτεται αγαπημένους φίλους, όμως, εκτός από τους παλιούς, θα έχει και αυτόν τον καινούργιο!

Στις σελίδες του βιβλίο, φιλοξενούνται εικονογραφήσεις - αφιέρωμα στον Μιλν,  που δείχνουν την αρχική μορφή του αγαπημένου αρκουδιού. 

Αν αναρωτιέσαι πως και προέκυψε ο πιγκουίνος, υπάρχει απάντηση! Ο Brian Sibley, εμπνευστής του, αποκάλυψε στην The Telegraph ότι ήθελε να εισάγει έναν νέο χαρακτήρα και αναρωτιόταν ποια άλλα παιχνίδια να είχε ο γιός του Μιλν, το αγόρι που ουσιαστικά είναι ο Κρίστοφερ Ρόμπιν. Εκείνη τη στιγμή, θυμήθηκε ότι είχε δει μια φωτογραφία μπαμπά και γιου με έναν πιγκουίνο.  Τα υπόλοιπα είναι ιστορία την οποία ανυπομονούν ειδικά οι μικροί φίλοι να διαβάσουν.

penguin.jpg

Ακολούθησε το allyou στο Instagram!