Ο μπόμπιρας με σύνδρομο Down που ευαισθητοποιεί με τις υπέροχες πόζες του - AllYou.gr

Search

Ο μπόμπιρας με σύνδρομο Down που ευαισθητοποιεί με τις υπέροχες πόζες του

Μια μαμά πήρε το "όχι" ως πρόκληση και έβαλε στόχο να αφυπνίσει σχετικά με τον αποκλεισμό των ατόμων με ειδικές ανάγκες από τις διαφημίσεις.

> ΠΑΙΔΙ ::
23 Οκτωβρίου 2016

Ο Asher είναι ένας γλυκύτατος μπόμπιρας με σύνδρομο Down. H μητέρα του, βλέποντας πόση φωτογένεια έχει, αποφάσισε να τον... κάνει μοντέλο και να στείλει τις φωτογραφίες του σε ένα τοπικό agency για την εταιρεία παιδικών OshKosh B'gosh. Ωστόσο, η κίνηση της αυτή δεν εκτιμήθηκε. Ο ιδιοκτήτης του γραφείου, της είπε ότι δε μπορεί να δεχτεί τις φωτογραφίες, επειδή ο γιος της έχει ειδικές ανάγκες και η OshKosh B'gosh δεν είχε διευκρινίσει να ζητάει τέτοια μοντέλα.

Τότε η Megan Nash, δεν το έβαλε κάτω. Κατάλαβε ότι ήταν ώρα να δράσει και να βάλει και αυτή το λιθαράκι της στην αλλαγή του κόσμου της διαφήμισης. Δημοσίευσε 3 φωτογραφίες του γιου της στο Facebook ελπίζοντας να κερδίσει την προσοχή τόσο του κόσμου όσο και της OshKosh B'gosh. Και αυτό έγινε. Ο μικρός έγινε viral, με τη φωτογραφία του να έχει μοιραστεί πάνω από 111.000 φορές. ​Η εταιρεία από την άλλη, "άκουσε" τη διαμαρτυρία και έκλεισε ραντεβού για να δει τον μικρό Asher από κοντά.

changingtheface.jpg

"Ο κόσμος πρέπει να αντιληφθεί ότι τα μωρά, τα παιδιά και οι ενήλικες με ειδικές ανάγκες αξίζουν να είναι στις διαφημίσεις όσο και αυτοί που δεν έχουν ειδικές ανάγκες" αναφέρει η Megan Nash και ελπίζει να έκανε ήδη ένα βήμα προς αυτή την κατεύθυνση.Ακολούθησε το allyou στο Instagram!

Hot αυτή τη στιγμή!