Μικροί και μεγάλοι σπεύδουν στην Πειραιώς για να δουν... δεινόσαυρους - AllYou.gr

Search

Μικροί και μεγάλοι σπεύδουν στην Πειραιώς για να δουν... δεινόσαυρους

H έκθεση που έχει ενθουσιάσει, συνεχίζεται για δύο ακόμη εβδομάδες μετά τα χιλιάδες αιτήματα του κόσμου και την αθρόα προσέλευση των επισκεπτών!

> ΠΑΙΔΙ ::
27 Οκτωβρίου 2016

Μια μικρή... χώρα τον δεινοσαύρων βρίσκεται στον Ταύρο και συγκεκριμένα στην Πειραιώς! Μπορείς να περπατήσεις ανάμεσα σε προϊστορικούς γίγαντες που κινούνται, ανοίγουν διάπλατα το στόμα τους και κινούν απειλητικά τις ουρές τους. Ο λόγος για τη διαδραστική έκθεση «Στη Χώρα των Δεινοσαύρων, η οποία παρατείνεται λόγω της μεγάλης προσέλευσης του κοινού αυστηρά μέχρι την Κυριακή 13 Νοεμβρίου, καθώς στη συνέχεια οι «Δεινόσαυροι» ταξιδεύουν στο εξωτερικό!

Ανακάλυψε παρέα με το παιδί σου, τον γιγαντιαίο Στεγόσαυρο, τον επιβλητικό Τρικεράτοπα, τον φυτοφάγο Αγκυλόσαυρο, τον ιπτάμενο Πτερανόδοντα, την καλή «μαμά σαύρα» Μαιασαύρα και πλήθος άλλων και ταξίδεψε στα προϊστορικά χρόνια με τα μεγαλύτερα ζώα που έζησαν ποτέ στον πλανήτη.

30 είδη δεινοσαύρων, πιστές αναπαραστάσεις σε φυσικό μέγεθος, προσφέρουν σε μικρούς και μεγάλους ένα γοητευτικό, συναρπαστικό και παράλληλα επιμορφωτικό θέαμα. Η έκθεση είναι κατάλληλη για επισκέπτες όλων των ηλικιών και αποτελεί ιδανική έξοδο για όλη την οικογένεια.  

Οι επισκέπτες της διαδραστικής έκθεσης, που φιλοξενείται στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος», θα ζήσουν μια μοναδική εμπειρία, καθώς θα βρεθούν αντιμέτωποι με τον φανταστικό κόσμο αυτών των μοναδικών πλασμάτων που κατοικούσαν στον πλανήτη μας πριν από 65 εκατομμύρια χρόνια.

Η νέα έκθεση παρουσιάζει με συναρπαστικό τρόπο πληροφορίες για τον τόπο όπου ανακαλύφθηκε ο κάθε δεινόσαυρος, την περίοδο που έζησε, τα ανατομικά γνωρίσματα και τις ιδιαιτερότητές τους. Παράλληλα, μαθαίνουμε με τι τρέφονταν, καθώς και επιστημονικές ανακαλύψεις που έχουν γίνει μέχρι σήμερα σχετικά με την εξέλιξή τους. Είστε έτοιμοι να περπατήσετε στα γιγαντιαία χνάρια τους και να ανακαλύψετε τον κόσμο τους;   

Η ομάδα των μουσειοπαιδαγωγών του «Ελληνικού Κόσμου» σχεδίασε και πραγματοποιεί στο πλαίσιο της έκθεσης παράλληλες εκπαιδευτικές δραστηριότητες και επιμορφωτικά παιχνίδια, μέσω των οποίων τα παιδιά θα μάθουν τα πάντα για τα τεράστια αυτά ερπετά, αλλά και για την εξέλιξη της ζωής στον πλανήτη μας.

Δες το ωράριο λειτουργίας και μάθε λεπτομέρειες για τις τιμές των εισιτηρίων στον επίσημο διαδικτυακό τόπο του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος».Ακολούθησε το allyou στο Instagram!