Skip to main content

ΠΑΙΔΙ

Η Disney βγαίνει αποκλειστική χειμωνιάτικη βόλτα στα Alouette

Minnie για τα κορίτσια, Star Wars για τα αγόρια. Ο χειμώνας θα είναι ζεστός και στιλάτος!


Μαριέτα Χριστοπούλου

Ο χειμώνας καταφθάνει και τα καταστήματα Alouette τον καλωσορίζουν με ζεστά αλλά και στιλάτα ρούχα, στα οποία πρωταγωνιστούν αγαπημένοι παιδικοί ήρωες. Ο λόγος για τη νέα αποκλειστική συλλογή ρούχων και αξεσουάρ της Disney. Minnie για τα κορίτσια και Star Wars για τα αγόρια, και προβλέπονται πολλά παιδικά χαμόγελα. 

Αλλά ας σου δώσουμε περισσότερες λεπτομέρειες! Σε ό,τι αφορά τα κορίτσια, στα Alouette θα βρεις μεγάλη ποικιλιά από prints και χαριτωμένα σχέδια, σε ένα πρωτότυπο mix & match όλες τις ώρες της ημέρας. Από πολύχρωμα φορμάκια με τα χαρακτηριστικά polko dots, σε ζεστά φουτεράκια με εντυπωσιακούς φιόγκους και από μάλλινα πουλόβερ σε βαμβακερά μπουφάν με τη αγαπημένη μας ηρωίδα, οι φίλες μας θα είναι πάντα μοδάτες!

 

alouettemini1.jpg 

Με prints είτε σε glitter είτε σε ανάγλυφα σχέδια, σε διάφορες πόζες, η Minnie και η παρέα της θα χαρίσουν μοναδικές εμφανίσεις στις μικρές fashionistas! Επιπλέον, για τις χειμερινές αποδράσεις, οι μικρές κυρίες μπορούν να ταξιδέψουν με την αγαπημένη τους βαλίτσα Minnie.

Όσον αφορά τα αγόρια της παρέας, το Star Wars είναι εδώ! Μπλουζίτσες, φουτεράκια και βρεφικά φορμάκια, ντύνουν τους λιλιπούτιους ήρωες. Ζωηρά μοτίβα με φουτουριστικές στάμπες, «ξυπνούν τη δύναμη» στη καθημερινότητα των αγοριών.

starwardsout.jpg

Η υψηλή ποιότητα των υφασμάτων της Alouette σε συνδυασμό με τους αγαπημένους χαρακτήρες της Disney μεταμορφώνουν την ώρα του παιχνιδιού, της βόλτας αλλά και του σχολείου σε ένα χαριτωμένο παραμύθι! Δίνοντας έμφαση στον καινοτόμο σχεδιασμό, η νέα χειμερινή συλλογή 16/17 αντιστέκεται στο κρύο, βρέξει χιονίσει!

Μπορείς να δεις τη συλλογή από κοντά στα καταστήματα Alouette ή ηλεκτρονικά στο online shop www.alouette.gr

Διαβάστε επίσης

ΠΑΙΔΙ

Οδηγός για γονείς παιδιών που ξεχωρίζουν για τις υψηλές επιδόσεις τους

Είναι σημαντικό να τους υπενθυμίζουμε συνεχώς ότι η αξία τους δεν συνδέεται αποκλειστικά με τα επιτεύγματα ή τις διακρίσεις τους.

ΠΑΙΔΙ

4 πράγματα που πρέπει πάντα να κάνουν οι γονείς για να μεγαλώσουν κορίτσια με αυτοπεποίθηση

Η Jennifer Breheny Wallace που έχει εκπαιδευτεί στο Χάρβαρντ αναλύει τα αποτελέσματα μιας πρόσφατης έρευνας

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.