Αυτή η μικρή γεννήθηκε με μια λευκή τούφα στα μαλλιά - AllYou.gr

Search

Αυτή η μικρή γεννήθηκε με μια λευκή τούφα στα μαλλιά

Η μαμά της όχι μόνο δεν τρόμαξε αλλά χάρηκε πολύ που η κόρη της είχε ιδιαίτερα μαλλιά.

> ΠΑΙΔΙ ::
12 Νοεμβρίου 2016

Στο μυαλό μας όταν ακούμε γκρίζα μαλλιά, φέρνουμε γηρατειά, παππούδες και άντε το πολύ πολύ, μερικές extreme επιλογές κομμωτηρίου. Όμως, η συγκεκριμένη απόχρωση δεν περιορίζεται στα παραπάνω. Υπάρχουν ορισμένες περιπτώσεις που εμφανίζεται και σε μικρά παιδιά!

Όπως η περίπτωση της MilliAnna Worthy από το Ridgeland. Η μικρή, γεννήθηκε με μια λευκή τούφα στα μαλλιά της και η μητέρα της κάθε άλλο παρά ανησύχησε, καθώς πρόκειται για κάτι που έχει και η ίδια. Ο αποχρωματισμός οφείλεται σε πολίωση, μια πάθηση που προκαλεί μια έλλειψη της χρωστικής ουσίας στα μαλλιά και στο δέρμα γύρω από αυτά.

 

whitebaby.jpg 

"Δε ξέρουμε πίσω μας πηγαίνει αυτό το σημάδι γέννησης, γιατί η γιαγιά μου που το είχε, υιοθετήθηκε και δεν είχε συναντήσει τη βιολογική της μητέρα" ανέφερε η μαμά Brianna στην Daily Mail.

 

whitebinary.jpg

 

"Ήλπιζα να το έχει. Η μικρότερη αδερφή μου που γεννήθηκε κάποια χρόνια μετά από εμένα, δεν το είχε οπότε δεν ήξερα αν θα το έχει η Millianna. Όταν την πήρα στο στήθος μου και είδα ότι το είχε, ήμουν τόσο χαρούμενη" προσθέτει.  "Σκοπεύω να μεγαλώσω την κόρη μου ώστε να καταλάβει ότι είναι όμορφη και ιδιαίτερη και να μην ακούει τα άσχημα σχόλια κάποιων ορισμένες φορές" προσθέτει η χαρούμενη μαμά.Ακολούθησε το allyou στο Instagram!