Με αυτή την εφαρμογή μπορείς να ανακυκλώσεις παιδικά προϊόντα - AllYou.gr

Search

Με αυτή την εφαρμογή μπορείς να ανακυκλώσεις παιδικά προϊόντα

Τώρα μπορείς να πουλήσεις ή να χαρίσεις όλα εκείνα τα παιδικά που δε χρειάζεσαι! 

> ΠΑΙΔΙ ::
18 Νοεμβρίου 2016
Συντάκτης : Μαριέτα Χριστοπούλου

Εδώ και λίγο καιρό, κυκλοφορεί μια ελληνική και πανέξυπνη εφαρμογή που απευθύνεται σε κάθε μαμά και φυσικά πρέπει να τη γνωρίζεις. Πρόκειται για το mamarket, το οποίο σε βοηθάει μέσα από ένα πολύ φιλικό περιβάλλον πλοήγησης, να χαρίσεις ή να πουλήσεις τα παιδικά προϊόντα που δε χρειάζεσαι πια! Ξέρεις, εκείνα που συνήθως οι περισσότερες μαμάδες κρατούν σπίτι τους, μέχρι να βρεθεί ένα μωράκι στη γειτονιά ή στην οικογένεια και να τα δώσουν. 

Δε χρειάζεται όμως να περιμένεις μέχρι να συμβεί αυτό και να γεμίζεις τις ντουλάπες σου! Το mamarket είναι εδώ και θα σε βοηθήσει να φτάσουν όλα αυτά που στη δική σου οικογένεια δεν είναι πια χρήσιμα, σε χέρια που θα τα εκτιμήσουν. Πιο αναλυτικά:

Mέσα σε 1 λεπτό παίρνεις τη φώτο του προϊόντος (παιχνίδια, φάρμακα, ρούχα, μικροσυσκευές, ρούχα εγκυμοσύνης , βρεφικά, και άλλα), την ανεβάζεις, βάζεις την τιμή σου και την τοποθεσία σου και περιμένεις! Σύντομα θα λάβεις μηνύματα απο μανούλες, μπαμπάδες που ενδιαφέρονται για αυτό που ανέβασες. Αν πάλι θέλεις να τα χαρίσεις απλά πας στην κατηγορία «μαμάδες χαρίζουν» και ανεβάζεις την αγγελία σου. Μετά πάλι περιμένεις μήνυμα και το χαρίζεις σε όποιον αποφασίσεις.


To mamarket δεν συμμετέχει καθόλου σε όλη αυτή τη διαδικασία παρά μόνο παραχωρεί τον δικό του χώρο συνάντησης για τις μαμάδες, μπαμπάδες, όπου μέσα απο το ζωντανό chat που προσφέρει τους δίνει τη δυνατότητα να συνομιλήσουν και να κανονίσουν την συναλλαγή τους. Και αν πολλοί θέλουν να αγοράσουν αυτό που πουλάς; Mην ανησυχείς προβλέψανε και γι’ αυτό. Δέχεσαι προσφορές και διαλέγεις αυτήν που σε ικανοποιεί. Επίσης διαλέγεις και αυτόν που βρίσκεται πιό κοντά στην περιοχή σου, αν θέλεις, για να μην κάνεις χιλιόμετρα ή τρέχεις στα ταχυδρομεία! Και αν κάποιος απο τους πιθανούς αγοραστές δεν εμφανιστεί; Tότε έχεις την ευκαιρία να του κάνεις αρνητική (ή θετική ) αξιολόγηση ώστε να βλέπουν και οι υπόλοιποι αν αξίζει να ασχοληθούν μαζί του στο μέλλον ή όχι.

Πάρε μια γεύση του mamarket από το παράτω βίντεο:

Η εφαρμογή υποστηρίζεται τόσο σε περιβάλλον Android όσο και σε Apple iOS. Πίσω από τη δημιουργία της βρίσκονται ένας μπαμπάς προγραμματιστής (Κώστας Σιγάλας) και μια μαμά παιδοψυχολόγος (Ναταλί Σαμπά) . Όπως καταλαβαίνεις, το mamarket δεν είναι ακόμα ένα app!Ακολούθησε το allyou στο Instagram!