Παρκολυμπιάδα και αυτοσχεδιασμός για παιδιά στο ΚΠΙΣΝ - AllYou.gr

Search

Παρκολυμπιάδα και αυτοσχεδιασμός για παιδιά στο ΚΠΙΣΝ

Πρωτότυπες και συναρπαστικές δραστηριότητες που αξίζει να επιλέξεις για το παιδί σου, αυτές τις μέρες.

> ΠΑΙΔΙ ::
23 Νοεμβρίου 2016

Αν σκέφτεσαι που μπορείτε να περάσεις όμορφες και δημιουργικές ώρες με τα παιδιά σου, χωρίς να ξοδέψεις πολλά, δεν έχεις παρά να κατευθυνθείς στο Κέντρο Πολιτισμού Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ). Πρωτότυπες εκδηλώσεις και συναρπαστικές δραστηριότητες έρχονται τις επόμενες μέρες!

Συγκεκριμένα, οι μικροί φίλοι του ΚΠΙΣΝ θα δημιουργήσουν την Πέμπτη 24/11 μοναδικά έργα Τέχνης, ζωγραφίζοντας το πρόσωπο του διπλανού τους σε T-shirt σε ένα εργαστήριο ειδικά σχεδιασμένο για να συμμετέχουν παιδιά με ή χωρίς αναπηρία. Επίσης, το Σαββατοκύριακο θα αναλάβουν τον ρόλο του ειδικού ερευνητή CSI, συλλέγοντας και εξακριβώνοντας αποδεικτικά στοιχεία. Αναλύονται ευρήματα όπως χημικές ουσίες, εκρηκτικές ύλες, ίχνη από πυρκαγιά και από πυροβολισμούς. Εξετάζεται ο ακριβής τρόπος συλλογής, καταγραφής και μεταφοράς των αποδεικτικών στοιχείων!

Την Κυριακή 27/11 θα πραγματοποιηθεί και μια μοναδική Παρκολυμπιάδα με παιχνίδια που θυμίζουν κλασικά αγωνίσματα και αναπτύσσουν το ομαδικό πνεύμα των παιδιών, τη φαντασία και τη συνεργατικότητα.

Επιπλέον, την Κυριακή 27/11 τα ‘Minions’, θα προσκαλέσουν τους μικρότερους επισκέπτες σε μοναδικές περιπέτειες, κατά την αναζήτηση του απαισιότατου αρχηγού που θα υπηρετήσουν!

Η είσοδος σε όλες τις εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται αυτή την περίοδο στο ΚΠΙΣΝ, είναι ελεύθερη. Ακολούθησε το allyou στο Instagram!