Skip to main content

ΠΑΙΔΙ

To Toys Shop έφτασε στη Θεσσαλονίκη

Αριστοτέλους 10 με Βασιλέως Ηρακλείου, εδρεύει πλέον το απόλυτο παιχνιδάδικο με χιλιάδες παιχνίδια στα ράφια του.


Μαριέτα Χριστοπούλου

Με τη σφραγίδα του μεγαλύτερου eshop παιχνιδιών στην Ελλάδα, το νέο κατάστημα Toys Shop στην Αριστοτέλους, ήρθε για να απογειώσει τη μαγεία στο παιχνίδι στην πόλη της Θεσσαλονίκης.

mainentrance.jpgΣτη γωνία της Αριστοτέλους 10 με Βασιλέως Ηρακλείου, εδρεύει πλέον το απόλυτο παιχνιδάδικο με χιλιάδες παιχνίδια στα ράφια του να περιμένουν μικρούς και μεγάλους μεταμορφώνοντας την αγορά παιχνιδιών σε συναρπαστική εμπειρία.

Στο νέο αυτό παιχνιδοπαράδεισο, κυριολεκτικά βάλανε τα παιχνίδια στη θέση που τους αξίζει, δημιουργώντας ένα περιβάλλον που ξεφεύγει από τα συνηθισμένα, που αναδεικνύει την παρουσία και αξία του κάθε παιχνιδιού. Γονείς και παιδιά μπορούν να περιπλανηθούν σε ένα χώρο υψηλών προδιαγραφών και σχεδιασμού που καινοτομεί στο customer experience.

Στο Toys Shop υπάρχουν όλες τις κατηγορίες  παιχνιδιών, γνωστά brands αλλά και παιχνίδια κατ’ αποκλειστικότητα. Παιδικά τουβλάκια MegaBloks, προσχολικά παιχνίδια Chicco, Little Tikes, Baby Clementoni, FisherPrice, παιδικά scooter με τους αγαπημένους ήρωες Spiderman, Minion, Minnie, Frozen, Sofia, παιχνίδια ρόλων και μουσικά όργανα αλλά και απίστευτη ποικιλία σε λούτρινα παιχνίδια.

Φυσικά δε λείπουν και τα επιτραπέζια Hasbro, AS ή Ravensburger παζλ για όλη την οικογένεια. Και εννοείται, στα ράφια κάνουν βόλτες αγαπημένες παιδικές φιγούρες. Από τη Barbie και τον Εξυπνούλη μέχρι και όλα τα Playmobil αλλά και Bruder, Blaze, φιγούρες δράσης και φωτόσπαθα StarWars, Χελωνονιντζάκια, τηλεκατευθυνόμενα και drones! Όλα αυτά σε τιμές... Toys Shop!

Μένουμε λοιπόν …συντονισμένοι στην Αριστοτέλους 10, καθώς η άφιξη του Toys Shop στη Θεσσαλονίκη, επιφυλλάσει ακόμη πολλές εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους στο άμεσο μέλλον, μία από τις οποίες θα αποτελέσει ίσως το πιο ενδιαφέρον art installation από Lego που έχουμε δει ποτέ!
 

Διαβάστε επίσης

ΠΑΙΔΙ

Έχει σημασία ο τρόπος που μιλάμε για τα παιδιά μας;

Η γλώσσα που βιώνουν τα παιδιά στο σπίτι μπορεί να επηρεάσει την επιτυχία τους στο σχολείο.

ΠΑΙΔΙ

3 τρόποι για να αυξήσετε τη συναισθηματική νοημοσύνη του παιδιού σας

Η συναισθηματική συνειδητότητα είναι το κλειδί για τη συναισθηματική νοημοσύνη – ειδικά στα παιδιά.

ΠΑΙΔΙ

Πώς να μεγαλώσετε παιδιά που να έχουν ψυχικό σθένος

Εφτά συμβουλές-κλειδιά που οι γονείς μπορούν να αξιοποιήσουν για να δώσουν στα παιδιά σημαντικά ψυχικά εφόδια

Προτεινόμενα

CELEBS

Δημήτρης Κόκοτας: Τα νέα για την υγεία του - Τι έδειξε το εγκεφαλογράφημα

Οι γιατροί θα προσπαθήσουν για τρίτη φορά να τον αποσωληνώσουν

CELEBS

Θέμις Μπαζάκα: Η ηλικία της, ο νεότερος σύντροφος κι ο θάνατος του αδελφού της

Μάθετε τα πάντα για την πιο ταλαντούχα ηθοποιό της γενιάς της

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Η ζωή είναι σαν να κάνεις ποδήλατο. Για να διατηρήσεις την ισορροπία, πρέπει να συνεχίσεις να κινείσαι» Άλμπερτ Άινσταϊν

Μαθήματα σοφίας και ζωής από τον Άλμπερτ Άινσταϊν που πέθανε στις 18 Απριλίου του 1955