Skip to main content

ΠΑΙΔΙ

Οι γιορτές στο RIVER WEST έχουν ταξίδια για μικρούς και μεγάλους

Άη Βασίλης, ξωτικά, παιχνίδια και μουσικές, αναλαμβάνουν μια μοναδική γιορτινή ξενάγηση στον κόσμο.


Μαριέτα Χριστοπούλου

Αυτά τα Χριστούγεννα, μικροί και μεγάλοι μπορούν να μπουν στη θέση του Άη Βασίλη και να γυρίσουν τον κόσμο με γιορτινή διάθεση! Δε χρειάζονται ούτε έλκυθρα, ούτε ελάφια. Το μόνο που χρειάζεται είναι μια βόλτα στο RIVER WEST.

Το γνωστό εμπορικό κέντρο, φέτος έχει προγραμματίσει μια σειρά από ονειρεμένες δραστηριότητες που υπόσχονται να ταξιδέψουν και να διασκεδάσουν τους επισκέπτες. Μουσικές, χοροί, παιχνίδια και φυσικά τα ξωτικά του αγαπημένου Αγίου των παιδιών, βγάζουν εισιτήριο για μια αξέχαστη βόλτα στις μητροπόλεις του κόσμου. 

Οι προορισμοί έχουν ως εξής:

1. Βόρειος Πόλος

Ανταπόκριση από τον βόρειο Πόλο στo RIVER WEST. Το σπίτι του Άη Βασίλη θα βρίσκεται εκεί και η αγαπημένη σύζυγος του, Βασιλένια, θα καλωσορίζει τα παιδιά και θα τα οδηγεί στον Άη Βασίλη για να ακούσει τις επιθυμίες τους και να φωτογραφηθεί μαζί τους.

Τα ξωτικά, επίσης, δε θα λείπουν! Η Γαλλίδα Pica, o Αμερικανός Yankee και η Ρωσίδα Bolsa θα συντροφεύουν τους μπόμπιρες που θα βρεθούν τις γιορτές στο RIVER WEST με face painting, πολύχρωμα μπαλόνια σε κάθε απίθανο σχέδιο και με απίστευτα ζογκλερικά κόλπα.

2. Ρωσία

Το "παιδί" του Τσαϊκόφσκι, ο αγαπημένος Καρυοθραύστης, θα κυκλοφορεί στους διαδρόμους του εμπορικού κέντρου, σκορπίζοντας χαμόγελα σε μικρούς και μεγάλους.  ​
 

xmasrivercover.jpg 

3. Κάτω Ιταλία, Ουγγαρία, Λονδίνο, Φινλανδία, Αφρική, Αμερική

Απίθανες μουσικές εκδηλώσεις θα κατακλύζουν το εμπορικό κέντρο RIVER WEST όλη την εορταστική περίοδο. Παιδικές φωνούλες από τη χορωδία του ωδείου Αναγέννηση του δήμου Αιγάλεω θα κυρύξουν την έναρξη των εορταστικών εκδηλώσεων, τραγουδώντας γνωστά και αγαπημένα κάλαντα από όλο τον κόσμο. Παραδοσιακά κάλαντα από την Ελλάδα, την Κάτω Ιταλία, την Φιλανδία, την Αφρική και την Αμερική θα τραγουδήσει και η χορωδία του αγαπημένου Θωμά Κινδύνη, πλυμμυρίζοντας τις καρδιές όλων με χαρά και αισιοδοξία. Η Sesame Band θα μας ταξιδέψει στο Λονδίνο και τη Νέα Υόρκη παίζοντας ζωντανά τραγούδια από γνωστά μιούζικαλ και τζαζ ρυθμούς.

Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, το πρόγραμμα έχει τρελό πάρτι με το δυναμικό σαξοφωνίστα Thomas Man! Την τελευταία ημέρα του χρόνου οι μικροί επισκέπτες του RIVER WEST θα λικνιστούν στους ρυθμούς του κόσμου με μελωδίες που θα τους ταξιδέψουν στην Ρώμη, το Παρίσι, το Βερολίνο, το Λονδίνο, την Βουδαπέστη, την Μόσχα και την Νέα Υόρκη.

4. Ο κόσμος όλος!

Το εορταστικό πρόγραμμα εκδηλώσεων του RIVER WEST περιλαμβάνει επίσης παραστάσεις και παραμύθια, ώστε η φαντασία μικρών και μεγάλων να σπάσει τα σύνορα. Η παιδική παράσταση «Καλικαντζαροζαβολιές», η παράσταση μαριονετών «Το μυστικό του Άη Βασίλη», το μουσικό παραμύθι «Η Χιονομπαλού» και τα «Χριστούγεννα με τα φτερά του Έρωτα», θα ενθουσιάσουν και θα συγκινήσουν κάθε θεατή, μικρό ή μεγάλο!

riverwestin1.jpg


Δες όλο το αναλυτικό πρόγραμμα και φρόντισε να μη χάσεις το εισιτήριο για μαγικές γιορτές. Το RIVER WEST, έχει βάλει τα καλά του! Έχει στολιστεί με χιλιάδες λαμπάκια και προσφέρει την ιδανική υποδομή για Χριστουγεννιάτικες βόλτες, χαλάρωση, διασκέδαση και αγορές.

Διαβάστε επίσης

ΠΑΙΔΙ

Έχει σημασία ο τρόπος που μιλάμε για τα παιδιά μας;

Η γλώσσα που βιώνουν τα παιδιά στο σπίτι μπορεί να επηρεάσει την επιτυχία τους στο σχολείο.

ΠΑΙΔΙ

3 τρόποι για να αυξήσετε τη συναισθηματική νοημοσύνη του παιδιού σας

Η συναισθηματική συνειδητότητα είναι το κλειδί για τη συναισθηματική νοημοσύνη – ειδικά στα παιδιά.

ΠΑΙΔΙ

Πώς να μεγαλώσετε παιδιά που να έχουν ψυχικό σθένος

Εφτά συμβουλές-κλειδιά που οι γονείς μπορούν να αξιοποιήσουν για να δώσουν στα παιδιά σημαντικά ψυχικά εφόδια

Προτεινόμενα

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Στην ΑΒ Βασιλόπουλος οι τιμές πέφτουν σταθερά!

Κάθε μέρα χαμηλή τιμή σε φρέσκα φρούτα, λαχανικά, ζυμαρικά, γαλακτοκομικά, δημητριακά, απορρυπαντικά και πολλές ακόμη κατηγορίες!

CELEBS

Γιάννης Φέρτης: Οι τρεις γάμοι και οι μεγάλοι έρωτες της ζωής του

Οι γυναίκες που «σημάδεψαν» τη ζωή του σπουδαίου ηθοποιού

FASHION NEWS

«Με τον καιρό, η μόδα έγινε μέρος του DNA μου» Roberto Cavalli

Ένας μικρός φόρος τιμής στον σπουδαίο σχεδιαστή μόδας που πέθανε στις 12 Απριλίου 2024