Skip to main content

ΠΑΙΔΙ

Το ArGOODaki μοιράζει αγάπη στους μαθητές με προβλήματα όρασης

Βοήθησε και εσύ το έργο του με κάθε γεύμα ArGOODaki που θα βρεις στα Goody's Burger House.


Μαριέτα Χριστοπούλου

Το ArGOODaki των Goody’s Burger House τα φετινά Χριστούγεννα υποστηρίζει τις εκπαιδευτικές δραστηριότητες όλων των μαθητών της Ελλάδας με προβλήματα όρασης.

Σε καλεί λοιπόν, να συνεχίσεις να στηρίζεις το έργο του για 15η χρονιά και σου δίνει δύο τρόπους να μοιράσης αγάπη:

1. Με κάθε γεύμα ArGOODaki, μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε πέντε διαφορετικά συλλεκτικά αντικείμενα: το αγαπημένο μας αρκουδάκι, backpacks για μικρούς και μεγάλους, ένα notebook ή μια θήκη για tablet.  

2. Με emojis! Δημιουργήθηκαν ειδικά για για το ArGOODaki, με σκοπό να μοιράσουν το μήνυμα της αγάπης. H εφαρμογή ArGOODaki emojis είναι διαθέσιμη δωρεάν στο App Store & το Google Play Store

Όλα αυτά, για να είσαι και εσύ μέρος της φετινής εκστρατείας αγάπης του ArGOODaki που φιλοδοξεί να διευκολύνει σημαντικά την καθημερινότητα των μαθητών με προβλήματα όρασης. Στόχος είναι να καλυφθούν οι ανάγκες για 3D εξοπλισμό, καθώς η μάθηση μέσω της αφής είναι ένας από τους πιο  αποτελεσματικούς τρόπους εκπαίδευσης. Ο τεχνολογικός εξοπλισμός και τα αναλώσιμα υλικά που θα τον συνοδεύουν θα διατεθούν στο Ειδικό Σχολείο Τυφλών Καλλιθέας Κ.Ε.Α.Τ και στο 6ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Τυφλών Θεσσαλονίκης, μέσω των οποίων εξυπηρετούνται όλες οι Σχολικές Μονάδες Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, όπου φοιτούν μαθητές μη ή μερικώς βλέποντες.

«Το ArGOODaki από το 2002 έως σήμερα έχει βοηθήσει έμπρακτα περισσότερα από 15.000 παιδιά κι έχει διαθέσει περισσότερα από 4.000.000 ευρώ σε κοινωφελείς δράσεις. Το έργο του ArGOODaki δεν θα μπορούσε να έχει υλοποιηθεί χωρίς τη στήριξη των χιλιάδων φίλων που έχουν αγκαλιάσει αυτή την προσπάθεια»,  αναφέρει ο κ. Κοσμάς Κροκίδας, Marketing Manager των Goody’s. Ας συνεχίσουμε να βοηθάμε, λοιπόν, και να συμμετέχουμε ενεργά σε τόσο σημαντικές πρωτοβουλίες ανθρωποκεντρικού χαρακτήρα! 

Διαβάστε επίσης

ΠΑΙΔΙ

Δραστηριότητες για παιδιά & κατασκευές αφιερωμένες στην Ημέρα της Γης

Μαθαίνοντας στα παιδιά να σέβονται και να προστατεύουν τον πλανήτη μας

ΠΑΙΔΙ

Πώς νιώθουν δέος τα παιδιά και πώς αυτό το συναίσθημα γίνεται ισχυρό κίνητρο

Νέα έρευνα μας βοηθά να κατανοήσουμε καλύτερα την εμφάνιση του δέους στην παιδική ηλικία.

ΠΑΙΔΙ

Έχει σημασία ο τρόπος που μιλάμε για τα παιδιά μας;

Η γλώσσα που βιώνουν τα παιδιά στο σπίτι μπορεί να επηρεάσει την επιτυχία τους στο σχολείο.

Προτεινόμενα

BEAUTY TIPS

Πώς να απαλλαγείτε από τους πόρους;

Οι ειδικοί μοιράζονται τα top μυστικά για να τους ξεφορτωθείτε

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 25 Απριλίου

Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική

ΣΧΕΣΕΙΣ

Αμερικανική έρευνα: 20 φράσεις υποστήριξης που θες να ακούς και να μοιράζεσαι με άλλους

«Είμαι υπερήφανος για εσένα», «Πιστεύω σε εσένα», απλές φράσεις που θέλουμε να ακούμε και να μοιραζόμαστε με άλλους και έχουν τεράστια συναισθηματική δύναμη. Γράφει ο Μάνος Νομικός