Το ArGOODaki μοιράζει αγάπη στους μαθητές με προβλήματα όρασης - AllYou.gr

Search

Το ArGOODaki μοιράζει αγάπη στους μαθητές με προβλήματα όρασης

Βοήθησε και εσύ το έργο του με κάθε γεύμα ArGOODaki που θα βρεις στα Goody's Burger House.

> ΠΑΙΔΙ ::
09 Δεκεμβρίου 2016

Το ArGOODaki των Goody’s Burger House τα φετινά Χριστούγεννα υποστηρίζει τις εκπαιδευτικές δραστηριότητες όλων των μαθητών της Ελλάδας με προβλήματα όρασης.

Σε καλεί λοιπόν, να συνεχίσεις να στηρίζεις το έργο του για 15η χρονιά και σου δίνει δύο τρόπους να μοιράσης αγάπη:

1. Με κάθε γεύμα ArGOODaki, μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε πέντε διαφορετικά συλλεκτικά αντικείμενα: το αγαπημένο μας αρκουδάκι, backpacks για μικρούς και μεγάλους, ένα notebook ή μια θήκη για tablet.  

2. Με emojis! Δημιουργήθηκαν ειδικά για για το ArGOODaki, με σκοπό να μοιράσουν το μήνυμα της αγάπης. H εφαρμογή ArGOODaki emojis είναι διαθέσιμη δωρεάν στο App Store & το Google Play Store

Όλα αυτά, για να είσαι και εσύ μέρος της φετινής εκστρατείας αγάπης του ArGOODaki που φιλοδοξεί να διευκολύνει σημαντικά την καθημερινότητα των μαθητών με προβλήματα όρασης. Στόχος είναι να καλυφθούν οι ανάγκες για 3D εξοπλισμό, καθώς η μάθηση μέσω της αφής είναι ένας από τους πιο  αποτελεσματικούς τρόπους εκπαίδευσης. Ο τεχνολογικός εξοπλισμός και τα αναλώσιμα υλικά που θα τον συνοδεύουν θα διατεθούν στο Ειδικό Σχολείο Τυφλών Καλλιθέας Κ.Ε.Α.Τ και στο 6ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Τυφλών Θεσσαλονίκης, μέσω των οποίων εξυπηρετούνται όλες οι Σχολικές Μονάδες Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, όπου φοιτούν μαθητές μη ή μερικώς βλέποντες.

«Το ArGOODaki από το 2002 έως σήμερα έχει βοηθήσει έμπρακτα περισσότερα από 15.000 παιδιά κι έχει διαθέσει περισσότερα από 4.000.000 ευρώ σε κοινωφελείς δράσεις. Το έργο του ArGOODaki δεν θα μπορούσε να έχει υλοποιηθεί χωρίς τη στήριξη των χιλιάδων φίλων που έχουν αγκαλιάσει αυτή την προσπάθεια»,  αναφέρει ο κ. Κοσμάς Κροκίδας, Marketing Manager των Goody’s. Ας συνεχίσουμε να βοηθάμε, λοιπόν, και να συμμετέχουμε ενεργά σε τόσο σημαντικές πρωτοβουλίες ανθρωποκεντρικού χαρακτήρα! 



Ακολούθησε το allyou στο Instagram!